promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Balesetükről beszélt Liu Shaolin Sándor
Borítókép:  VINCENT JANNINK / ANP / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott több tagja balesetet szenvedett a Margitszigeten tartott szerdai kerékpáros edzés során.

Ahogy arról beszámoltunk, a magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott több tagja, így Liu Shaolin Sándor és Jászapáti Petra is balesetet szenvedett a Margitszigeten tartott szerdai kerékpáros edzés során.

„A baleset során Liu Shaolin Sándor, Jászapáti Petra, Krueger Cole és Oláh Bence bukott - előbbi kettő elég nagyot, így rájuk még vizsgálatok is vártak a Sportkórházban”

– írta közleményében a Magyar Országos Korcsolya Szövetség.

Hogy pontosan mi történt, egyelőre kérdéses. A BKV mindenesetre közleményben jelezte: valószínűleg a busz vezetője hibázott, ugyanakkor azt is hozzátették, hogy sportolók egymás mellett haladva, szabálytalan módon kerékpároztak.

„Észleltük a buszt, és egyszer csak azt láttuk, hogy átjön a szemben lévő sávba. Elkezdtünk már fékezni, de nem tudtunk megállni. Én csak Bencét láttam, Petra jött mögöttem, és egyszer csak hallottam, hogy nagyon hangosan kiabál. Elnéztem balra, láttam, hogy Petra fekszik. Nekiment a busznak, azt hittem, hogy beesett alá. Ő lökött föl engem, én fellöktem Bencét, aki előttem haladt, Cole meg jött mögöttünk, és átesett mindenkin”

– mesélt az M1-nek a történtekről Liu Shaolin Sándor, amit a hvg.hu szemlézett.

A bukást követően a sofőr – kicsit ugyan várva –, de odament hozzájuk, és rájuk förmedve kérdőre vonta őket, hogy normálisak-e.

„Nagyon-nagyon para volt a helyzet, nagyon megijedtünk”

– tette hozzá Liu Shaolin Sándor.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás