Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Tankcsapda visszaadta a DVSC-nek a Loki-indulót – videó

A Tankcsapda visszaadta a DVSC-nek a Loki-indulót – videó

Sport & Szabadidő

A Tankcsapda visszaadta a DVSC-nek a Loki-indulót – videó

Sport & Szabadidő

TK 17:17

Nagyon nehéz helyzetbe került a kiesés szempontjából a Debreceni VSC.

Az elmúlt fordulóban az időközben kiesett Kaposvárt sem tudta megverni a DVSC, így élet-halál harcot kell vívni a kiesés elkerüléséért.

A klub tulajdonosa, Szima Gábor nem is tétlenkedett, és Vitelki Zoltán helyett, a Loki legendás edzőjét, Kondás Elemért ültette a kispadra.

Eközben a dehir.hu arról számolt be, hogy a Tankcsapda visszaadta a Loki-indulót a klubnak. Ezzel a lépéssel is azt szeretné jelezni az együttes, hogy ebben a nehéz helyzetben is a DVSC mellett áll.

Az indulóról tudni kell, hogy a Tankcsapda 2016-ban vonta vissza a Piros-fehér című dalt, mert úgy érezték, hogy eljárt felette az idő, illetve azok, akiknek írták, már visszavonultak (a Dombi Tibor, Sándor Tamás-féle generációra kell gondolni).

„Szerettünk volna egy mentális támogatást nyújtani a csapatnak és mindenkinek, aki most bizonytalan a Loki szereplését illetően. Ezért gondoltuk, hogy ennek a dalnak a reaktiválásával segítünk a srácoknak és mindenki másnak, aki szeretne a csapat mellé állni. Mivel a DVSC Debrecennek az egyik legmarkánsabb ikonja, és most épp nehéz helyzetben van a csapat, azt gondoltuk, hogy ha mással nem, hiszen mi zenészek vagyunk, ezzel a fajta buzdítással, a zenénkkel, szeretnénk ismét csak a csapat mellé állni”

– mondta a csapat frontembere, Lukács László, aki szoros barátságot ápol a Kondás Elemér stábjában helyet kapó Dombi Tiborra.

Borítókép: a Tankcsapda együttes tagjai. Forrás: Facebook/Tankcsapda.