promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Barcelona edzője beszélt Lionel Messi állapotáról
Borítókép:  MIGUEL RUIZ / FC BARCELONA / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Barcelona vezetőedzője, Quique Setien szerint Lionel Messi sérülése nem komoly, a játékos teljesen rendben van, és rendelkezésére fog állni a Mallorca elleni mérkőzésen.

Az előző héten még könnyen elképzelhető volt, hogy Lionel Messi kihagyja a Barcelona Mallorca elleni spanyol bajnoki mérkőzését. Az első orvosi becslések szerint ugyanis az argentin játékosnak az edzésen összeszedett sérülése miatt tíz napot kell pihennie. Mostanra azonban úgy tűnik javult a helyzet – legalábbis erről számolt be a katalán együttes vezetőedzője, Quique Setien a Movistarnak adott nyilatkozatában, amit a Goal.com szemlézett.

Mint Setien elmondta, a zsúfolt menetrend ellenére biztos abban, hogy argentin játékosa rendelkezésére fog állni. Elárulta, hogy nemcsak Messi, de több játékos is kihagyott edzéseket kisebb problémák miatt.

„Leónak van egy kisebb izomsérülése, de ez egyáltalán nem jelentős. Azt gondolom, hogy teljesen rendben van és nem lesz semmi problémája. (...) Rengeteg meccsünk van és szűk keretünk. Természetesen azt akarom, hogy Messi mindig a pályán legyen”

– fogalmazott  Quique Setien.

A listvezető Barcelonának tizenegy mérkőzése van hátra a 2019/2020-as spanyol bajnoki szezonból. A koronavírus után újrainduló futballélet azonban nem lesz egyszerű, hiszen a katalán klub június 13-a és június 21-e között három találkozót is játszik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás