Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lionel Messi eldöntötte, hogy marad-e a Barcelonánál

Lionel Messi eldöntötte, hogy marad-e a Barcelonánál

Sport & Szabadidő

Lionel Messi eldöntötte, hogy marad-e a Barcelonánál

Sport & Szabadidő

HZS 20:20

Ugyan Lionel Messi szerződésében szerepelt egy záradék, miszerint dönthet úgy, hogy 2021 nyáron lejáró szerződését egyoldalúan felmondja, azonban a legfrissebb információk szerint az argentin egy évet még biztosan marad a Barcelonánál. 

A Barcelona sztárjának, Lionel Messinek a szerződésében szerepelt egy pont, miszerint a 2021-ben lejáró szerződését ez év nyarán, minden indoklás nélkül, egyoldalúan felmondhatta volna. Azért kell használni a feltételes módot, mert egybehangzó sajtóhírek szerint az argenint játékos nem élt ezen opciójával, így biztos, hogy a következő, 2020/2021-es szezont is a katalán csapatnál tölti – írja a Yahoo.com. Így Messi tizenhetedik szezonját kezdi majd meg a Barcelonánál.

Az elmúlt hónapokban több olyan hír is napvilágot látott, miszerint Messi elhagyná klubját. Ennek alapját főképp a játékos és a klub sportigazgatója, Eric Abidal közti nézeteltérés adta. Utóbbi még februárban kritizálta az első csapat keretét, amely szerinte nem tesz meg mindent a sikerekért, s végül emiatt (is) kellett távoznia Ernesto Valverdénak. Ekkor szóba került, hogy a Manchester City és az Inter vizsgálja annak lehetőségét, hogy Messit elcsábítsa a Barcelonától, de az olasz klub azonnal jelezte, nem igazak a híresztelések, miszerint figyelnék az argentint. Pep Guardiola pedig arról beszélt, Messinek a Barcelonában a helye.

 

Hogy mi lesz Messivel a következő szezon után egyelőre kérdéses. A jelenlegi elnök, Josep Maria Bartomeu nagyon szeretne szerződést hosszabbítani a játékossal, a felek azonban még nem jutottak egyezségre.

Borítókép: ANDER GILLENEA / AFP