promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Véget ért Dzsudzsák Balázs arab kalandja?
Borítókép:  ATTILA KISBENEDEK / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ami korábban még kérdés volt, az mára bizonyossá vált. Dzsudzsák Balázsnak új csapat után kell néznie, ugyanis jelenlegi klubja, az al-Ain nem hosszabbítja meg a magyar játékos szerződését.

Épp egy héttel ezelőtt tettük fel kérdésként Dzsudzsák Balázzsal kapcsolatban, hogy a magyar játékos ismét csapatot vált-e. Mostanra pedig kiderült a válasz. A Ripost ugyanis észrevette az Egyesült Arab Emírségek labdarúgó-bajnokságával foglalkozó Top360 című oldal értesülését,

miszerint a válogatott labdarúgót foglalkoztató al-Ain egyetlen idegenlégiósa szerződését sem hosszabbítja meg, ennek értelmében tehát Dzsudzsák Balázsnek (akinek szerződése június 30-ig szól) is új csapat után kell néznie.

Annak ellenére engedik el Dzsudzsákot, hogy a klub akár két évvel is meghosszabbíthatná szerződését. Pedig a magyar focista nem szerepelt rosszul jelenlegi csapatában, négy bajnoki mérkőzésen lépett pályára, mérlege pedig: egy gól és egy gólpassz.

S, hogy hogyan tovább? A magyar focista valószínűleg marad az Egyesült Arab Emírségek élvonalában, hiszen három együttes is érdeklődik iránta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás