promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kylian Mbappé elárulta, hogy kik a példaképei
Borítókép:  GETTY/UEFA / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A francia és a világ labdarúgásának kiemelkedő alakja, Kylian Mbappé egy interjúban beszélt arról, hogy Zinedine Zidane és Cristiano Ronaldo a két példaképe.

A francia labdarúgás kiemelkedő alakja, a még mindig csak 21 éves Kylian Mbappé a Daily Mirror rendelkezésére állt, hogy egy rövid kérdezz-felelek jellegű interjúban válaszoljon néhány kérdésre. Szóba került a beszélgetés során a koronavírus-járvány, illetve annak hatása. Az, hogy milyen ambíciói vannak, ahogy az is, hogy mi az, amiben még javulni szeretne. Az interjúban elhangzottak fontosabb gondolatokat emeltük ki alább.

  • „Mindig keresem a fejlődés lehetőségét. A válogatottban és a klubcsapatomban is számos tapasztalt játékossal játszom együtt”.

  • „A csapat és a válogatott az első, ha emellé társul egyéni elismerés, az csak a bónusz”.

  • „Az első példaképem Zidane, azért, amit a válogatottal elért. Aztán Cristiano Ronaldo. Rengeteg mindet nyert, és a sok sikere ellenére még mindig igazi győztes. Mindketten nyomot hagytak a futball történetében, én is szeretnék egy saját fejezetet a sportág történelemkönyvében”.

  • „A mostani szezonban hihetetlen a Liverpool. Elhitették, hogy könnyű meccseket nyerni, pedig az az igazság, hogy ez sosem könnyű”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás