promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gareth Bale odaszúrt a Real Madrid szurkolóinak
Borítókép:  JOSE BRETON / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Real Madrid játékosa, Gareth Bale nem érti, hogy miért zavarja a spanyol embereket, hogy golfozik. Ahogy azt sem érti, hogy miért fütyülik ki őt a madridi szurkolók.

Az amerikai golf podcast, a „The Erik Anders Lang Show” vendége volt a Real Madrid labdarúgója, Gareth Bale. A walesi szélső az interjú során beszélt klubjáról, a madridi szurkolóktól kapott kritikákról, ahogy természetesen szót ejtett kedvelt időtöltéséről, a golfról is – olvasható a Sky Sportson.

„Minden mérkőzésen nagy nyomás van rajtunk. Ha nem játszol jól, elkezdenek részletekbe menően elemezni, vizsgálni. Volt, hogy 80 ezer ember a stadion engem fütyült, mert nem játszottam jól. Többször is előfordult ilyen. Ez nem szép, és az önbizalmadnak sem tesz jót”

– fogalmazott a podcastben Bale, aki arra a kérdésre, hogy miért csinálják ezt a szurkolók, nem tudott válaszolni.

[[c]]

A walesi szélső úgy gondolja, hogy a szurkolóknak inkább támogatniuk, segíteniük kéne őt, ha épp nehezebb időszakot él át.

„De úgy tűnik, hogy ők épp az ellenkezőjét csinálják. Kifütyülnek. Ennek következtében pedig rosszabbul érzed magad, elveszted az önbizalmad, rosszabbul játszol és még inkább idegessé teszed őket”

 – tette hozzá Bale.

[[c2]]

„Sok embernek van problémája azzal, hogy golfozom. Nem értem mi ennek az oka. Beszéltem orvosokkal és mindenki azt mondta, hogy nincs ezzel semmi gond. A médiának van egy olyan percepciója, hogy a golf nem jó számomra. Pihennem kellene, mert a golftól megsérülhetek. Az NBA-játékos, Steph Curry mérkőzése reggelén golfozik, ha én két nappal a meccs előtt játszom, azt kérdik tőlem, hogy mit csinálok. Szeretek a pályán lennei, távol mindentől, pihenek, kikapcsolódok ilyenkor”

– mesélt Bale arról, hogyan látja a golfozáshoz való viszonyát.

[[c3]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás