promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kobe Bryant özvegye teljesen kiakadt a rendőrségre
Borítókép:  Kobe és Vanessa Bryant / nickyswift.com
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A tragikus körülmények között elhunyt világhírű kosaras gyászoló özvegye komoly vádakkal illette a hatóságokat.

Január 26-án, egy megrázó helikopter-balesetben veszítette életét a Los Angeles Lakers legendás játékosa, Kobe Bryant, és a 13 éves kislánya, Gianna. A tragédia az egész világot sokkolta, hiszen egy ilyen szörnyű eseményre nem lehet felkészülni, és természetesen a család, a rajongók, és a pályatársai is mély szomorúságba zuhantak a hír hallatán.

Kobe Bryant felesége, Vanessa Bryant a mai napig nem tudta feldolgozni szerelme halálát, és a TheSun cikke szerint most úgy néz ki, hogy eléggé felbosszantották őt a Los Angeles-i rendőrök, hiszen feljelentést tett ellenük, és azzal vádolja őket, hogy:

kegyeletsértést követtek el a férjével szemben, hiszen úgy készítettek felvételeket a balesetről, hogy azok nem a nyomozást szolgálták, hanem saját célokra használták fel őket.

Állítólag volt olyan rendőr, aki a helyszínen készült fotókkal próbált csajozni, egyesek pedig lefényképezték a holttesteket, majd pénzt csináltak a felvételekből, így kihasználva a megrázó tragédiát. Vanessa szerint a hatóságok elismerték, hogy készültek olyan képek, amik tényleg nem a vizsgálatot szolgálták, ezek alapján pedig teljesen jogos a gyászoló nő jogi lépése, és valóban nem úgy jártak el a rendőrtisztek, ahogy kellett volna.

Egyébként pár hete lett volna Vanessa és Kobe 19. házassági évfordulója, amiről ezzel a képpel emlékezett meg az özvegy:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás