Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kobe Bryant özvegye teljesen kiakadt a rendőrségre

Kobe Bryant özvegye teljesen kiakadt a rendőrségre

Sport & Szabadidő

Kobe Bryant özvegye teljesen kiakadt a rendőrségre

Sport & Szabadidő

Baranyecz János 22:22

A tragikus körülmények között elhunyt világhírű kosaras gyászoló özvegye komoly vádakkal illette a hatóságokat.

Január 26-án, egy megrázó helikopter-balesetben veszítette életét a Los Angeles Lakers legendás játékosa, Kobe Bryant, és a 13 éves kislánya, Gianna. A tragédia az egész világot sokkolta, hiszen egy ilyen szörnyű eseményre nem lehet felkészülni, és természetesen a család, a rajongók, és a pályatársai is mély szomorúságba zuhantak a hír hallatán.

Kobe Bryant felesége, Vanessa Bryant a mai napig nem tudta feldolgozni szerelme halálát, és a TheSun cikke szerint most úgy néz ki, hogy eléggé felbosszantották őt a Los Angeles-i rendőrök, hiszen feljelentést tett ellenük, és azzal vádolja őket, hogy:

kegyeletsértést követtek el a férjével szemben, hiszen úgy készítettek felvételeket a balesetről, hogy azok nem a nyomozást szolgálták, hanem saját célokra használták fel őket.

Állítólag volt olyan rendőr, aki a helyszínen készült fotókkal próbált csajozni, egyesek pedig lefényképezték a holttesteket, majd pénzt csináltak a felvételekből, így kihasználva a megrázó tragédiát. Vanessa szerint a hatóságok elismerték, hogy készültek olyan képek, amik tényleg nem a vizsgálatot szolgálták, ezek alapján pedig teljesen jogos a gyászoló nő jogi lépése, és valóban nem úgy jártak el a rendőrtisztek, ahogy kellett volna.

Egyébként pár hete lett volna Vanessa és Kobe 19. házassági évfordulója, amiről ezzel a képpel emlékezett meg az özvegy:

Borítókép: Kobe és Vanessa Bryant / nickyswift.com