Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ha Messi befejezi, akkor a Barcelona elbúcsúzhat az aranykorszaktól?

Ha Messi befejezi, akkor a Barcelona elbúcsúzhat az aranykorszaktól?

Sport & Szabadidő

Ha Messi befejezi, akkor a Barcelona elbúcsúzhat az aranykorszaktól?

Sport & Szabadidő

TK 16:16

Harmincöt évesen sem óhajtja befejezni profi labdarúgó-pályafutását a spanyol Andrés Iniesta, aki jelenleg a japán Vissel Kobe középpályása.

Az FC Barcelona korábbi csapatkapitánya az AS spanyol lapnak adott nyilatkozatában kijelentette: a katalán klubnál többé nem várható hasonló futballnemzedék megjelenése, mint amilyen az övék volt, soraikban az aranygeneráció képviselőivel, Lionel Messivel, Xavival, Carles Puyollal, Gerard Piquével, Sergio Busquets-cel.

Iniesta elmondta, hogy japán élvonalbeli csapatánál minél tovább szeretne játszani.

„Addig akarom rúgni a labdát, ameddig bírom, engem ez tesz boldoggá. Jó formában vagyok, és változatlanul kellőképpen motivált” 

– idézte szavait az újság, megemlítve, hogy az irányító középpályás mostani szerződése 2021-ig szól, s évente újítják meg.

„Amikor azonban befejezem a karrieremet, vissza akarok térni a Barcához”

– zárta nyilatkozatát Iniesta, aki világbajnoknak és kétszeres Európa-bajnoknak vallhatja magát. A Barcelonával négyszer nyert Bajnokok Ligáját, és a katalán csapatban eltöltött 22 év után, 32 trófea birtokosaként 2018 májusában szerződött Japánba – olvasható a távirati iroda összefoglalójában.

Borítókép: Andrés Iniesta. Forrás: AFP.