Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Phil Taylor és Van Barneveld újra darts-táblához állt

Phil Taylor és Van Barneveld újra darts-táblához állt

Sport & Szabadidő

Phil Taylor és Van Barneveld újra darts-táblához állt

Sport & Szabadidő

Toronicza Péter 20:02

Az ő meccsük még akkor is pikáns, ha csak barátságos.

A darts rajongók örülhetnek, mert két igazi legenda dobálta újra a nyilakat. A szélesebb közönség már nem találkozhat velük, mivel mindketten visszavonultak. A nevüket valószínűleg a friss darts őrülteknek sem kell bemutatni, mivel a holland Raymond van Barneveld ötszörös, míg az angol Phil Taylor tizenhatszoros világbajnok. Utóbbi rekordjait nagyon nehéz lesz bárkinek is megdönteni.

Mint minden népszerűbb sportesemény, a darts is pihenőn van a koronavírus miatt. Két játékosnak esze ágában sem volt megszegni a szabályokat, a saját otthonukban dobáltak, de egymás ellen.

A jótékonysági mérkőzést a Paddy Power hozta össze. A fogadóiroda ösztönözte is a legendákat a jó dobásokra, mivel minden egyes 180 után 1000 fonttal járultak hozzá az Országos Egészségügyi Szolgálat (NHS) koronavírus elleni harcához.

Akik vágynak már egy kis izgalmas dartsra, azoknak nem árulom el a végeredményt, csak a videó után, a többiek nyugodtan görgessenek tovább.

Tehát a meccs végén a Raymond van Barneveld fanok örülhettek, mivel Barney nyerte meg a játékot 7-6-ra. Ettől függetlenül Phil Taylor játszott látványosabban, mivel ő tíz, míg a holland öt 180-at tudott dobni. Így 15 ezer fontot, átszámítva 6 millió forintot gyűjtöttek az egészségügyi dolgozóknak.

Borítókép: Sky Sports