promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ronaldo két éve olyan gólt lőtt, hogy állva tapsolták – mutatjuk
Borítókép:  MARCO BERTORELLO / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Napra pontosan két éve, hogy az akkor még a Real Madridban futballozó Cristiano Ronaldo olyan gólt a Juventus elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőn, hogy a torinói közönség állva tapsolta.

Kevés olyan alkalom van egy futballista életében, amikor egy idegenbeli mérkőzésen állva tapsolják. A portugál játékosnak, Cristiano Ronaldónak megadatott ez az élmény. A támadó napra pontosan két évvel ezelőtt, még a Real Madrid játékosaként lépett pályára a Juventus ellen a Bajnokok Ligája-negyeddöntőjében. Előbb vezetéshez juttatta csapatát, majd meglőtte második gólját is, amelyet követően még a torinói szurkoló is állva tapsoltak. 

A mérkőzést követően a világsajtó napokig Ronaldo góljával foglalkozott: több szögből lassították, újra és újra megismételték. Mint a sportműsorok bemutatták, a támadó 2 méter 38 centiméteres magasságban találta el a labdát.

A hihetlen emelkedését előző szezon végén, egy Sampdoria elleni találkozón is megmutatta. Már a Juventus játékosaként emelkedett olyan magasra, amelyre csak nagyon kevesen tudnak – egész pontosan 2,56 méteren fejelt bele a labdába.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás