promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Menni vagy maradni? Szoboszlai menedzsere a játékos klubváltásáról
Borítókép:  JOE KLAMAR / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A jelenleg az RB Salzburgban futballozó Szoboszlai Dominik iránt több neves európai csapat is érdeklődik. A játékos menedzsere, Eszterházy Mátyás arról beszélt, hogy mi a jelenlegi legjobb döntés a labdarúgó számára.

„Tudom, hogy komoly érdeklődés van iránta Olaszországból, és azt is, hogy Dominiknak a Serie A tetszik a legjobban. Olyan csapatban tudom elképzelni, amely nagy célokért küzd és komoly nemzetközi találkozókat játszik”

– nyilatkozta korábban még Szoboszlai Dominik kapcsán a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi az interdipendenza.net nevű olasz oldalnak. 

Tény, hogy az RB Salzburg játékosát több neves európai klub is figyeli. Lehetett már olvasni arról, hogy a Juventus, az Inter és a Lazio listáján is ott van a középpályás, de a Calciomercato most arról ír, hogy az AC Milan is beszáll a versenybe. A milánói klub kész arra, hogy a fenn említett csapatokkal megküzdjön a játékosért. 

Persze, nagy kérdés, hogy valóban jó döntés-e az esetleges klubváltás Szoboszlai részéről. A játékos menedzsere, Esterházy Mátyás ennek kapcsán a következőket mondta

„Dominik az európai labdarúgás egyik legnagyobb ígérete, de még korai, hogy a Salzburg elhagyásáról beszéljünk”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás