promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Messi bekeményített, csak így maradna a Barcelonánál
Borítókép:  BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Spanyol sajtóértesülések szerint Lionel Messi csak akkor maradna a Barcelonánál, ha a katalán klub visszahozza a csapathoz Neymart.

A Barcelona nem épp legszebb időszakát éli. A mélypont az előző Bajnokok Ligája kiírásban jött el, amikor a csapat úgy esett ki a legrangosabb kupasorozatból a Liverpool ellenében, hogy hazai pályán ugyan 3:0-ra nyert, de a visszavágót 4:0-ra elbukta. Nem csoda, hogy a kifogásolható szakmai munka (edzőválasztás, játékosigazolási-politika) miatt Lionel Messi nem érzi jól magát a csapatnál – legalábbis erről számol be az El Confidental.

Az argentin játékos szerződése 2021-ig szól a klubbal, de a Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu kétségbeesetten próbálja elérni Messinél, hogy hosszabbítson. Ennek elérése érdekében 2023 júniusáig heti 865 ezer fontos (329 millió forintos) fizetést ajánlott fel a labdarúgó számára. A lap információja szerint azonban a helyzet ennél „egyszerűbb":

amennyiben Neymar érkezik, Messi marad.

Egész pontosan úgy fogalmaz az El Confidental, hogy a brazil újbóli szerzdőtetése nagyban motiválná Messit abban, hogy három éves szerződéshossabbítást kössön. Arról pedig már az Everything Barca számol be, hogy Neymar mellett Lautaro Martinez érkezését is szeretné elérni a vezetőségnél a hatszoros Aranylabdás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás