Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Messi bekeményített, csak így maradna a Barcelonánál

Messi bekeményített, csak így maradna a Barcelonánál

Sport & Szabadidő

Messi bekeményített, csak így maradna a Barcelonánál

Sport & Szabadidő

Promotions 14:14

Spanyol sajtóértesülések szerint Lionel Messi csak akkor maradna a Barcelonánál, ha a katalán klub visszahozza a csapathoz Neymart.

A Barcelona nem épp legszebb időszakát éli. A mélypont az előző Bajnokok Ligája kiírásban jött el, amikor a csapat úgy esett ki a legrangosabb kupasorozatból a Liverpool ellenében, hogy hazai pályán ugyan 3:0-ra nyert, de a visszavágót 4:0-ra elbukta. Nem csoda, hogy a kifogásolható szakmai munka (edzőválasztás, játékosigazolási-politika) miatt Lionel Messi nem érzi jól magát a csapatnál – legalábbis erről számol be az El Confidental.

Az argentin játékos szerződése 2021-ig szól a klubbal, de a Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu kétségbeesetten próbálja elérni Messinél, hogy hosszabbítson. Ennek elérése érdekében 2023 júniusáig heti 865 ezer fontos (329 millió forintos) fizetést ajánlott fel a labdarúgó számára. A lap információja szerint azonban a helyzet ennél „egyszerűbb":

amennyiben Neymar érkezik, Messi marad.

Egész pontosan úgy fogalmaz az El Confidental, hogy a brazil újbóli szerzdőtetése nagyban motiválná Messit abban, hogy három éves szerződéshossabbítást kössön. Arról pedig már az Everything Barca számol be, hogy Neymar mellett Lautaro Martinez érkezését is szeretné elérni a vezetőségnél a hatszoros Aranylabdás.

Borítókép: BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY