promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sevillában égett meg a Real Madrid
Borítókép:  CRISTINA QUICLER / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Real Madrid 2:1-re kikapott a Betis otthonában, ezzel a Barcelona vezeti a spanyol bajnokságot. Mutatjuk az érzelmekben gazdag mérkőzés összefoglalóját.

A Real Madrid úgy utazott el a Betis otthonába, Sevillába, hogy három pontot kell szereznie, amennyiben a spanyol bajnoki tabella élén akar maradni a 27. fordulót követően. Ehhez képet a sevillai csapat játszott agilisabban, lendületesebben. A madridi együttest alapvetően a kilencven perc során az ötlettelenség, sablonos, az ellenfél szempontjánól könnyen levédekezhető futball jellemezte. Igaz, a második félidőben, főleg 2:1-es hátránynál Zidane félpályáig tolt védelmi vonallal, s magasra tolt szélső védőkkel játszott, de Mendy révén csak kapufáig jutott. 

A Betis okosan, gyors ellentámadásokra épített, s ugyan csak három kaput eltaláló lövésig jutott, abból mégis kettő a kapuban kötött ki. Ki kell emelni, hogy a mérkőzés java részében a Realt eddig góljaival segítő Benzema tudása alatt futballozott, s a francia támadó volt az, aki 1:1-es állásnál eladta a labdát a saját térfelén, ebből pedig a Betis megszerezte a győztes találatot.

A vége tehát Betis-Real Madrid 2:1.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás