promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Messi mentette meg a Barcelonát a Sociedad ellen – összefoglaló
Borítókép:  LLUIS GENE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Barcelona csak nagy nehezen, Lionel Messi góljával győzte le hazai pályán a Real Sociedadot a spanyol bajnokság 27. fordulójában. Mutatjuk a találkozó összefoglalóját!

A Barcelona a múlt heti, Real Madrid ellen, 2-0-ra elszenvdett vereség után fogadta hazai pályán azt a Real Sociedadot, amely ebben a szezonban kiejtette a Királyi Gárdát a Spanyol Kupából, mi több, a fináléba jutott. 

A találkozó összességében Barcelona mezőnyfölényt hozott, de a labdabirtoklási fölény csak néhány minőségi helyzetet jelentett. A Barca kereste a rést az alapvetően jól védező Sociedadon. Igaz, a katalán csapat argentin játékosa, Lionel Messi már az első félidőben is megszerezhette volna a vezetést, mégis egészen a 81. percig kellett várni, hogy gólt láthasson a Camp Nou közönsége.

Ekkor Munuera játékvezető hosszas videóelemzés után döntött úgy, hogy a Socieadad védője, Ander Guevara egy szabadrúgás után, szándékosan ért kézzel a labdához. Messi pedig köszönte szépen a lehetőséget és értékesítette a tizenegyest. A végén még ugyan Jordi Alba betalált a hálóba, de mivel a helyzetet lesállás előzte meg, a bíró érvénytelenítette a gólt. A Barcelona tehát, ha nem is könnyed, de 1-0-ra legyőzte a Real Socieadadot.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás