Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elnézést kért szurkolóitól a Vidi edzője

Elnézést kért szurkolóitól a Vidi edzője

Sport & Szabadidő

Elnézést kért szurkolóitól a Vidi edzője

Sport & Szabadidő

HZS 15:45

Miután a MOL Fehérvár FC a Magyar Kupa negyeddöntőjében 2-0-ra kikapott a Zalaegerszeg otthonában, a csapat vezetőedzője elnézést kért a szurkolóktól.

A Magyar Kupa negyeddöntőjének első felvonásán a MOL Fehérvár FC a Zalaegerszeg otthonába látogatott, s szenvedett 2-0-s vereséget. Érdemes megemlíteni, hogy a 19 éves Hegedűs Olivér fontos szerepet játszott abban, hogy csapata, a ZTE győzelemmel utazhat a március 11-i visszavágóra. A fiatal játékos a 81. percben állt be, majd előbb gólpasszt adott, később pedig megszerezte első felnőtt gólját.

A kétgólos vereség után a MOL Fehérvár FC vezetőedzője, Joan Carrillo elnézést kért a szurkolóktól.

„Komplikált helyzetbe hoztuk magunkat, de hiszem, hogy van olyan minőségi a keretünk, hogy képesek vagyunk megfordítani a párharcot a szerdai visszavágón. Azt megígérem, hogy harcolni fogunk a továbbjutásért szerdán is a hármas sípszóig. A szurkolóinktól pedig szeretnék elnézést kérni az eredmény és a mutatott játék miatt is”

fogalmazott Carrillo.

Arra is kitért, hogy ellenfelük ugyan nem biztos, hogy a játék képe alapján jobb volt, azonban azzal nem lehet vitatkozni, hogy a ZTE szerzett két gólt és nyert 2-0-ra.

Borítókép: OLI SCARFF / AFP