Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A norvég csodatiniben látják a Realnál Cristiano Ronaldo utódját?

A norvég csodatiniben látják a Realnál Cristiano Ronaldo utódját?

Sport & Szabadidő

A norvég csodatiniben látják a Realnál Cristiano Ronaldo utódját?

Sport & Szabadidő

HZS 20:50

Spanyol sajtóhírek szerint a Real Madrid tárgyalásokat folytatott a Borussia Dortmunddal Erling Haaland megszerzése ügyében.

Egészen elképesztő szezonja van a Borussia Dortmund támadójának, Erling Haalandnak. A norvég csatár a PSG ellen két gólt szerezve segítette győzelemhez csapatát a Bajnokok Ligájában. De, ami ennél érdekesebb, több gólja van a sorozat idei kiírásában, mint a Barcelona csapatának összesen, ráadásul az első játékos, aki két különböző csapatban is gólt lő ugyanabban a BL-kiírásban.

Nem csoda, hogy mindenki Haalandot akarja. Spanyol sajtóértesülések szerint a Real Madrid a norvég csodatiniben látja azt a játékost, aki pótolhatja Cristiano Ronaldót a csapatnál – írja az AS.

A klub vezetősége már tárgyalásokat folytatott Haaland esetleges Madridba igazolásáról a Borussia Dortmunddal. Ugyan a játékos szerződése 2024 nyaráig szól jelenlegi klubjával, de könnyen lehet, hogy a Real vezetősége egy nagyobb összeg ellenében (a támadó piaci értékét a Transfermarkt 60 millió euróra becsüli) megszerzi magának Haalandot.

Borítókép: FIRO SPORTPHOTO / JÜRGEN FROMME / AUGENKLICK/FIRO SPORTPHOTO / DPA PICTURE-ALLIANCE