promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magánytól a csúcsig – itt az előzetese az Iniestáról készült filmnek
Borítókép:  SPAIN DPPI / SPAINDPPI / DPPI
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dokumentumfilm készült a Barcelona volt játékosáról, Andres Iniestáról, amelyből kiderül, hogyan lett egy magányos ember a világ egyik legjobb középpályása.

A Barcelona volt játékosáról, Andrés Iniestáról dokumentumfilm készült, amelynek már megtekinthető az előzetese – olvasható a Guardianen.

Az alkotás Iniesta karrierjét és életét helyezi a középpontba, kezdve attól a magánytól, amit a Barcelona akadémiáján, a La Masián tapasztalt fiatal korában, egészen odáig, hogy 2010-ben győztes gólt szerzett a világbajnokság döntőjében Hollandia ellen. Mélységek, magasságok egyaránt megjelennek.

Természetes helyet kap az egykori játékostársak véleménye. Megszólal ugyanis Messi, Guardiola, Ramos, Piqué, és Pedro is a jelenleg Japánban futballozó játékos kapcsán.

Talán nem meglepő, hogy mindannyian elismerően beszélnek Iniestáról, s a világ egyik legjobb középpályásaként emlegetik. Ahogy kivételes emberi oldaláról is szó esik. Neymar például egyenesen varázslónak nevezi korábbi csapattársát. Míg Messi csak úgy beszél róla, mint egy különleges játékosról, és emberről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás