promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Momentuma nem volt a Barcelonának, ki is kapott Valenciában – videó
Borítókép:  Lionel Messi szomorúan elmerült a gondolataiban, háttérben az ünneplő valenciai játékosok. Forrás: AFP/Jose Jordan.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A La Liga 21. fordulójában nehéz riválishoz látogatott az FC Barcelona, és nem is tudta venni az akadályt.

Sűrű napokon van túl a Barcelona: új edzőt kapott, akivel meglett az első győzelem, ám időközben Luis Suarezt is elvesztette hosszú időre.

A Valencia pont az a csapat, amely hazai pályán bárki ellen veszélyes lehet. Ennek rendje és módja szerint – furcsa ezt leírni, amikor a katalán sztárcsapat van a túloldalon – nekiesett ellenfelének. A Barcelona játékosai időnként csak kapkodták a fejüket. A lábukat nem igazán, aminek egy valenciai büntető lett az eredménye: Ter Stegen azonban megmentette csapatát a góltól. A vendégek német kapusa tett róla, hogy róla szóljon az első félidő: több nagy helyzetben is menteni tudott, illetve egy óriási löketet paskolt a keresztléc felé.

Várható volt, hogyha Lionel Messiék nem tudnak változtatni a második félidőben, akkor bajba fognak kerülni. Eláruljuk: bajba is kerültek! Ter Stegen igyekezett, ám óriási pechjére egy lövésbe beleért csapattársa, a korábbi Valencia-játékos, Jordi Alba, a labda pedig védhetetlenül a léc alá csapódott – és még csak a második félidő harmadik percét írtuk. A hátrány tudatában sem tudott változtatni játékán a Barca, bár Arturo Vidal becserélésének köszönhetően egy-két fokkal aktívabb lett a csapat. A mérkőzés utolsó negyedórájának elején eldőlt a mérkőzés, ugyanis a hazaiak megszerezték második góljukat.

Messiéknek a maradék időben akadt kisebb-nagyobb lehetőségük, ám ezekkel nem tudtak élni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás