promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezeket a játékosokat nézte ki a United Rashford pótlására
Borítókép:  PAUL ELLIS / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hat hétig sérülés miatt nem számíthat a Manchester United Marcus Rashfordra. Az angol klub támadót keres kiesett játékosa pótlására.

A Manchester Unitednek több problémával is meg kell küzdenie. A szurkolók szimpátiájának visszanyerése mellett megoldandó feladat Marcus Rashford pótlása. A támadó a Wolves elleni FA-kupa meccsen sérült meg. A hátával akadnak problémái, emiatt pedig legalább hat hetet kell kihagynia. Rashford kiesése azért probléma, mert az angol játékos a United legeredményesebb labdarúgója a 2019/2020-as szezonban: harmincegy mérkőzésen tizenkilenc gólja és öt gólpassz van.

A vezetőségnek tehát olyan játékost kell keresnie a téli átigazolási időszak hátralévő részében, aki Solskjaer és a csapat segítségére lehet. A Sky Sports értesülései szerint a United többek között Odion Ighalót és Islam Slimanit is kinézte magának. Előbbi játékos a kínai első osztályú SH Shenua csapatában játszik jelenleg, de korábban két és fél évig a Watfordban futballozott. Ötvenöt Premier League-mérkőzésen tizenhét találatig jutott. Utóbbi labdarúgó, Islam Slimania a Leicester City kölcsönjátékosaként a Monaco csapatában futballozik. Slimaniának tizenhét Ligue 1 találkozón hét gólja és hét gólpassza van.

A két futballistánál talán többen ismerik Carlos Tevezt, akinek neve sajtóinformációk szerint szintén felmerült Rashford helyettesítése kapcsán. A 35 éves támadó 2007 és 2009 nyara között, két évet töltött el a Unitednél, amellyel két bajnoki címet és egy Bajnokok Ligája-trófeát nyert. Az argentin játékos jelenleg nevelőklubjánál, a Boca Juniorsban futballozik. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás