Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szívműtétre váró kisfiút segít az MTK

Szívműtétre váró kisfiút segít az MTK

Sport & Szabadidő

Szívműtétre váró kisfiút segít az MTK

Sport & Szabadidő

HZS 17:47

Egy MTK-drukker család legkisebb tagja, a másfél éves Batonai Patrik szívtranszplantációra vár. A kék-fehér klub a Dunaújváros elleni Magyar Kupa-mérkőzés teljes jegybevételét felajánlotta a család számára.

A másfél éves Batonai Patrik egy MTK-drukker család legfialabb tagja, akire szívtranszplantációra vár. A családnak azonban a bevatkozás követő időszak anyagi feltételeit meg kell teremtenie, hiszen Patrik számára létre kell hozni a megfelelő gyógyulási környezetet. Ehhez a gyógyszerek mellett steril felszerelésekre, gumikesztyűkre, ágyra, ágyvédőkre van szükségük. A családnak azonban nem áll rendelkezésére megfelelő anyagi háttér ezen kellékek megvételére.

Az MTK azonban próbál segíteni a családnak. Mint a klub honlapján írja,

„a gyógyulás költségei nagyon magasak, ezért Patrik számára gyűjtés indult, amelyhez az MTK Budapest is szeretne kiemelten hozzájárulni. Természetesen a játékosok és a stáb is segít, de az ügy érdekében a teljes MTK családra számítunk.”

Egyúttal a vezetőség úgy döntött, a Dunaújváros elleni Magyar Kupa-mérkőzés teljes jegybevételét felajánlja a család számára. Így mindenki, aki kilátogat a mérkőzésre, az jegye megvételével támogatja a kisfiút.

A Batonai családot az MTK meghívta a csapat öltözőjébe:

(a hírt a csakfoci.hun szúrtuk ki)

Borítókép: mtkbudapest.hu

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria