Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Manchester United vezetőedzője lenne a korábbi Juventus-tréner

A Manchester United vezetőedzője lenne a korábbi Juventus-tréner

Sport & Szabadidő

A Manchester United vezetőedzője lenne a korábbi Juventus-tréner

Sport & Szabadidő

HZS 19:49

Massimiliano Allegri szívesen lenne a Manchester United edzője. A Juventus korábbi edzője angolul tanul, hogyha adódik a lehetőség, akkor készen álljon.

A Mancester United jelenleg ötödik helyen áll a Premier League-ben. Azonban a mutatott játék igen hektikus, ezt jól mutatja, hogy csapat az utolsó hat mérkőzéséből kettőt nyert csak meg. Legutóbb a United a Ligakupában szenvedett 3-1-es vereséget a Manchester Citytől. Az együttes norvég vezetőedzője, Ole Gunnar Solskjaer nyomás alatt dolgozik, ugyanakkor az esetleges távozás kérdése komolyabban nem merült fel.

Hogy a szezon végén, mi lesz Solskjaer sorsa az függ: a bajnoki- és Európa-liga-szerepléstől. Egyebek között attól, Bajnokok Ligája-indulást jelentő helyen végez-e a csapat vagy sem. Ha a norvég vezetőedző távozik (amit egyébként sok szurkoló szeretne), akkor a Juventus korábbi vezetőedzője, Massimiliano Allegri szívesen leülne a csapat kispadjára – erről számol be legalábbis a Daily Mail.

Az olasz szakember korábban az ESPN-nek arról beszélt, hogy angol nyelvleckéket vesz azért, hogy készen álljon egy esetleges angliai munkalehetőségre.

Borítókép: MARCO BERTORELLO / AFP