Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Liverpool ellen az Everton szurkolók nem sok örömre számíthatnak

A Liverpool ellen az Everton szurkolók nem sok örömre számíthatnak

Sport & Szabadidő

A Liverpool ellen az Everton szurkolók nem sok örömre számíthatnak

Sport & Szabadidő

HZS - 2020.01.06. 17:47

A 2012/2013-as szezon óta nem sok örömben volt része az Everton szurkolóknak a Liverpool elleni mérkőzések alkalmával.

Ezúttal az FA-kupában rendeztek Merseyside-derbit, azaz Liverpool–Everton mérkőzést. A hazai pályán játszó Pool pedig egy nagyon fiatal csapattal állt ki. Több, a huszas évei környékén járó labdarúgó (Williams, Gomez, Phillips, Jones) is játéklehetőséget kapott Jürgen Klopptól. Ez pedig meglátszott a kezdőcsapatok értékein is, hiszen míg a Pool esetében a futballisták összértéke 45,9 millió fontot tette ki, addig a másik oldalon ez az összeg 217,35 millió font volt. Mindezek ellenére a Liverpool, a 18 éves Curtis Jones pazar góljával nyerte a mérkőzést, s jutott az FA-kupa következő fordulójába:

Az 1-0-s végeredmény után Andew Beasley szabadúszó újságíró a Twitteren egy, az Everton-szurkolók számára nem túl örömteli statisztikát tett közzé.

Eszerint a 2012/2013-as szezon óta tizenhét Merseyside-derbit rendeztek, s ezeken összesen hét percig vezetett az Everton. 

Ez a hét perces Everton-mámor a 2013/2014-es idényben rendezett Everton–Liverpool találkozón történt. Ezen a mérkőzésen a 82. percben jutott vezetéshez az Everton, de Sturridge a 89. percben egyenlített. 

Borítókép: BEN STANSALL / AFP

Legolvasottabb hírek