promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Barcelona és a Chelsea ugyanazt a játékost akarja
Borítókép:  DAMIR SENCAR / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Barcelona és a Chelsea is ajánlatot tett Dani Olmóért. A fiatal játékos azonban szívesebben térne vissza nevelőklubjába, a Barcelonába.

Azzal, hogy a FIFA feloldotta a Chelsea átigazolási tilalmát, megnyílt az út a klub előtt, hogy a téli átigazolási időszakban megerősítse, bővítse keretét. A londoni együttes pedig nem tétlenkedik. Határozott ajánlatot tett a Sport napilap szerint a Dinamo Zagreb játékosának, Dani Olmónak.

A 21 éves játékos – aki 2019 novemberében a spanyol válogatottban Málta ellen mutatkozott be –, több klub célkeresztjében is ott van. A középpályás azonban nevelőklubjához vágyódik. Ahhoz a klubhoz, amelynek akadémiáján nevelkedett. A Barcelona az AS szerint tapogatózik a horvát klubnál, amely 40 millió eurót szeretne kapni Olmóért.

„Boldoggá tesz, hogy a Barcelona tervezi a visszatérésemet. Hat évet töltöttem a La Masián (a Barcelona akadémiáján – a szerk.), s olyan értékeket kaptam, amelyek egy életre szólnak”

– fogalmazott Olmo a L'Esportiu katalán napilapnak.

A spanyol játékos azért is szeretne minél előbb visszatérni a nemzetközi futball keringésébe, hogy ott lehessen Spanyolországgal a 2020-as Európa-bajnokságon.

[[c2]] 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás