promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Nem vagyok Mourinho-klón”
Borítókép:  JAKUB PORZYCKI / NURPHOTO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Frank Lampard a Chelsea edzője a Tottenham elleni Premier League-mérkőzés előtt jelezte, hogy nagy hatással volt karrierjére José Mourinho, de ő nem a portugál tréner klónja.

Abból a szempontból mindenképpen különleges mérkőzés a Chelsea–Tottenham Premier League-találkozó, hogy a hazai csapat trénere, Frank Lampard korábbi edzője, José Mourinho elleni irányítja sajátjait. Természetesen az összecsapás előtt az angol szakembert Mourinhóval való kapcsolatáról kérdezték az újságírók. Mint ismert a Chelsea jelenlegi edzője még Mourinho irányításával két angol bajnoki címet is szerzett.

Lampard elárulta, Mourinho jó edző, számos remek tulajdonsággal, de nem akar Mourinho-klón lenni vagy bármi hasonló. Neki megvannak a saját elve, futballról alkotott elképzelése – írja a Sportsmax.

„Örülök, hogy megint José ellen játszom. Amikor edzősködése alatt játszottam, az nagy hatással volt a karrieremre. Mindig tisztelni fogom őt. De egyetlen dolgot sem építettem be edzői tevékenységembe abból, amit tőle láttam”

– fogalmazott egyértelműen Lampard.

A két együttes ellenkező előjelekkel készül, hiszen míg a Chelsea az elmúlt öt mérkőzéséből négyet elvesztett, addig a Tottenhamnél ez az arány ötből négy győzelem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás