promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Anya és lánya előtt önkielégített a korábbi Premier League-játékos
Borítókép:  Yahoo! Sport
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A korábban a Premier League-ben futballozó, Neil Shipperley az utcán egy édesanya, illetve annak lánya szeme láttára végzett önkielégítést. A bíróság börtön helyett pénzbüntetéssel sújtotta.

Egészen bizarr esetről számolt be több brit napilap. Ahogyan az BBC-n és az Independenten is olvasható, a korábbi Premier League-játékost, Neil Shipperley ugyanis még szeptember 17-én, a nyílt utcán, egy anya, illetve annak lánya előtt folytatott önkielégítést.

Az egykoron Chelsea-ben és a Southamptonban is futballozó Shipperley – akit az áldozatok Predatorként illettek –  Londontól nyugatra, Haleyban, egy kereszteződésnél állt meg kisteherautójával, hogy átengedje áldozatait. Miközben az anya és lánya megköszönték a gesztust, arra lettek figyelmesek, hogy Shipperley kezében tartja a péniszét és közvetlenül rájuk irányítja. A történet nem állt itt meg. A férfi ugyanis követte az anyát és lányát, miközben önkielégítést végzett.

[[c]]

„Néhány ember számára esetleg kellemetlenebb jelenség lehet, mint a társadalom számára. De nekem Neil Shipperley olyan, mint egy Predátor. Akinek az volt a célja, hogy megsértsen, megfélemlítsen, megijesszen minket”

– fogalmazott az édesanya, aki hozzátette, 16 éves lánya halálra rémült.

A bíróság Shipperleyt egy év közösségi kötelezettségre és húsz nap aktív rehabilitációra ítélte. Emellett pedig teljesíteni kell 120 óra fizetetlen munkaórát, továbbá pénzbírságot is kapott.

Védője egyébként mondta, a férfi tette egyfajta segélykérés volt, hiszen Shipperley komoly problémákkal küzd: szerencsejáték- és alkoholfüggő, ráadásul édesapja halálát sem dolgozta még fel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás