promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Ronaldo nem normális” – csapattársa mesélt a portugál sztárról
Borítókép:  MARCO BERTORELLO / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Juventus játékosát, Benatiát lenyűgözi csapattársa, Critiano Ronaldo mentalitása és edzésmunkája.

Cristiano Ronaldo megosztó személyiség. Vannak, akik kedvelik, elismerik, mások szerint koránt sem olyan jó játékos, mint azt elismerései mutatják. Minderre és annak ellenkezőjére is lehet érveket felvonultatni. Egy tényezőt azonban érdemes látni, hogy rengeteg munka és edzés van a Ronaldo által elért eredmények mögött. 

A portugál sztár korábbi csapattársa, Medhi Benatia arról beszélt az RMC Sportsnak, hogy elismeri és nagyra tartja Ronaldót munkamorálja, mentalitása miatt. A 32 éves Benatia hat hónapig volt Ronaldo csapattársa, mielőtt a Juventustól a katari Al-Duhailhoz szerződött volna.

Történt egyszer, hogy mindkét labdarúgó a padon ülte végig a Juventus Atalanta elleni, idegenbeli mérkőzését. S, mikor hazafele utaztak Ronaldo arról érdeklődött Benatiánál, hogy mit fognak csinálni, amikor visszaérnek Torinóba. 

„Este 11 óra van, megyek haza, miért?”

– jött a választ a francia-marokkói játékostól.

„Nem akarsz egy rövid edzést csinálni velem? Meg se izzadtam a mérkőzésen. Edzenem kell. Nem akarsz csatlakozni?”

– vetette fel a portugál, amire Benatia újból elmondta, hogy ő egyszerűen csak haza akar menni tévézni.

Amikor visszaért a Juventus az edzőközpontba, mindenki átvette utcai ruháját, csak Ronaldo nem, aki fogta magát és lement a konditerembe edzeni.

„Ez a fickó nem normális”

– mondta Benatia arról, hogy mi jutott először eszébe csapattársát látván, ugyanakkor hozzátette, hogy Ronaldo az egész életetét feláldozta a futballért, amiért tiszteli.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás