Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

96 perces mérkőzést nyert meg Diósgyőrben a Ferencváros – videó

96 perces mérkőzést nyert meg Diósgyőrben a Ferencváros – videó

Sport & Szabadidő

96 perces mérkőzést nyert meg Diósgyőrben a Ferencváros – videó

Sport & Szabadidő

TK 20:20

A címvédő Ferencváros legyőzte vendégként a Diósgyőrt vasárnap a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában.

Szombaton játszották le a magyar labdarúgó-bajnokság utolsó, őszi fordulójának öt mérkőzését, vasárnapra maradt a DVTK–Ferencváros.

Az első pillanatokban kirajzolódott a félidőre jellemző játék képe, a Ferencváros azonnal támadásokat vezetett, a Diósgyőr pedig védekezésre rendezkedett be. A hazaiak jó darabig nem igazán tudtak eljutni ellenfelük kapujáig, amiben az is szerepet játszott, hogy időnként nem volt kinek előre passzolni a megszerzett labdát, mivel néha mind a tíz diósgyőri mezőnyjátékos a saját kapuja közelében helyezkedett.

Az FTC a betömörülő védelem ellen szabadrúgásból szerzett vezetést az első negyedóra végén, majd továbbra is aktív maradt, birtokolta a labdát, és jó pár lövést küldött a DVTK kapujára. Az első hazai próbálkozásra a 35. percig kellet várni.

Szünet után „kiderült”, hogy a Diósgyőr is tud nyomást gyakorolni ellenfelére, a hazai csapat jóval többet vállat fel támadásszervezésben és mezőnyfölénybe is került. A Ferencvárosnak lényegesen több dolga akadt védekezésben, nehezebben hozta ki a labdát, ezzel együtt komoly gólhelyzet nem alakult ki a kapuja előtt.

A mérkőzést a vendégek kapusa, Dibusz Dénes fejkötéssel fejezte be, mert összefejelt Rui Pedróval és felszakadt a szemöldöke.

A DVTK nagy energiát mozgósított és az első félideinél jóval bátrabban futballozott a második 45 percben, de nem volt elég hatékony, a Ferencváros pedig taktikusan őrizte az eredményt.

Az 1. fordulóból elhalasztott Ferencváros-Debreceni VSC találkozót április 7-én pótolják.

Borítókép: fradi.hu

OTP Bank Liga, 16. forduló:
Diósgyőri VTK–Ferencvárosi TC 0-1 (0-1)

Diósgyőr, 8311 néző, v.: Farkas
gólszerző: Zubkov (15.)
sárga lap: Iszlai (75.), illetve Isael (22.), Sigér (45.), Szihnyevics (82.), Blazic (84.), Civic (95.)

Diósgyőr: Danilovic – Sesztakov, Polgár, Brkovic, Tamás M. – Iszlai, Vági (Tabakovic, 71.) – Hasani, Rui Pedro, Korbély (Bacsa, 61.) – Ivanovszki (Prosser, 76.)

Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics (Botka, 64.), Blazic, Frimpong, Civic – Sigér, Haratyin – Zubkov, Skvarka (Ihnatyenko, 77.), Isael (Nguen, 64.) – Szihnyevics

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria