Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szoboszlai csapattársát igazolta le a Liverpool

Szoboszlai csapattársát igazolta le a Liverpool

Sport & Szabadidő

Szoboszlai csapattársát igazolta le a Liverpool

Sport & Szabadidő

HZS 14:28

Ami a napokban pletyka szinten merült fel, az most már biztos. A Liverpool megszerezte az RB Salzburgtól Szoboszlai Dominik csapattársát, Takumi Minaminót.

Az elmúlt napokban híresztelés szintjén lehetett hallani, hogy a Liverpool érdeklődik az RB Salzburg játékosa, Takumi Minamino iránt. A Sky Sport és a Guardian újságírója, a főleg átigazolási hírekkel foglalkozó Fabrizio Romani azonban most már hivatalosan jelezte: a felek megegyeztek.

A japán játékos 2020 januárjában csatlakozik az angol klubhoz, amely kifizeti a labdarúgó 7,25 millió fontos kivásárlási árát. A kontraktus véglegesítéséhez már csak az orvosi vizsgálat és a papírmunka szükséges. Romani jelezte, Minamino büszke arra, hogy a Liverpool játékosa lehet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Minamino-Liverpool, here we go! Takumi Minamino will join Liverpool on next January. Total agreement reached also with his agents on a five years contract. Just medicals to be completed and then paperworks will be signed. He feels “proud” to join Liverpool and Jurgen Klopp insisted to sign the Japanese immediatly. Release clause (£7,25M) will be paid to Salzburg. #LFC #Liverpool #Minamino #TakumiMinamino Minamino al Liverpool: affare fatto Takumi Minamino sarà un nuovo giocatore del Liverpool già da gennaio: accordo totale con i suoi agenti per un contratto quinquennale, mancano solo le visite mediche poi sarà un affare concluso. Lo ha voluto fortemente Klopp, il Liverpool pagherá i 7,25 milioni di sterline della clausola al Salisburgo chiudendo un colpo capolavoro. #transfers #Salzburg #japan #anfield #EPL

Fabrizio Romano (@fabriziorom) által megosztott bejegyzés,

A 24 éves Takumi Minamino a Cezerzo Osaka csapatától került a Salzburg együtteséhez 2015 nyarán. Az osztrák klub meghatározó játékosává nőtte ki magát, a 2019/2020-as szezonban eddig 22 mérkőzésen lépett pályára: 9 gólt lőtt és 11 gólpasszt adott.

Borítókép: JOE KLAMAR / AFP