promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Tudjuk azt, hogy mi a tét” – Dibusz Dénes a sorsdöntő EL-meccsről
Borítókép:  ALEXEY FILIPPOV / SPUTNIK
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dibusz Dénes a FradiMédiának beszélt arról, hogyan várja az újabb Ludogorec elleni mérkőzést.

A Ferencváros nagyon egyszerű helyzetben van: amennyiben az Európa-liga utolsó csoportkörében, idegenben legyőzi a Ludogorec csapatát továbbjut. A Fradi nyáron, még a Bajnokok Ligája-selejtezők alkalmával nyert Razgradban, így pozitív eljőjelekkel várja a találkozót. Igaz, a El-ben végül egy csoportba kerülő két együttes budapesti mérkőzését a Ludogorec nyerte 3-0-ra.

A Ferencváros kapusa Dibusz Dénes – aki ráadásul védéseivel a razgradi BL-selejtező egyik legjobbja volt – a FradiMédiának beszélt arról, hogyan várja a két csapat újabb találkozóját.

„A nyári mérkőzés után nem gondoltuk, hogy újra vissza fogunk ide térni. De jó emlékekkel jöttünk vissza. Nagyon bízunk benne, hogy a csütörtöki mérkőzés is hasonlóan eredményesen fog alakulni, mint a júliusi. De ez egy más szituáció, más mérkőzés. Most mi vagyunk eredménykényszer alatt, akkor előnnyel érkeztünk és jól kezdtük a mérkőzést. Bízom benne, hogy csütörtökön is így lesz és tudunk gyors gólt szerezni az elején. Mindenki felkészült, mindenki rendben van. Bizakodva várjuk és nagy reményekkel megyünk bele ebbe a mérkőzésbe. Tudjuk azt, hogy mi a tét, hogy mekkora lehetőség előtt állunk. Mindenkinek a maximumot kell nyűjtani és ha ez meglesz, akkor sikerülhet a továbbjutás.”

Szerda este a Ferencváros vezető szurkolói csoportjának, a Greenmonstersnek a szervezésében, több mint 1000 fős különvonat indult Razgradba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás