promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Kedves Virgil, nyerj címeket, aztán beszélhetünk” – testvére védte meg Ronaldót
Borítókép:  MARCO BERTORELLO / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Virgil van Dijk tett egy pikírt megjegyzést Ronaldóra, a portugál testvére, Katia Aveiro pedig úgy érezte, helyre kell, hogy rakja a holland védőt.

Amint az jeleztük, Cristiano Ronaldo nem ment el az Aranylabda díjátadóra, helyette átvette a Serie A legjobb játékosának járó elismerést. Azonban az Aranylabda-gála előtt egy újságíró arról érdeklődött az egyik jelölttől, Virgil van Dijktól, hogy mit szól ahhoz, hogy a portugál játékos utazott el a helyszínre.

„Miért? Ő rivális volt?”

– válaszol viccesen a holland védő.

Na, nem is kellett több Ronaldó testvérének, Katia Aveirónak, aki írt egy szép hosszú bejegyzést az Instagramon, amelyben helyreteszi a szerinte „eltévedt” Van Dijkot. A hölgy értkezesében jelzi, hogy Ronaldo egy háromszoros bajnok abban az országban, ahol Van Dijk már évek óta játszik úgy, hogy még nem nyert semmit. 

„Cristiano Ronaldo a legjobb játékos és a legjobb góllövő volt. Ráadásul tette ezt fiatalabbként, mint te”

– írta Katia.

 

Hozzátette, Ronaldo elment több, másik helyre, ahol a klubfutball történetének legjobb játékosa lett. Majd fioman megjegyzete:

„És a Real Madrid mond neked valamit? Talán igen, mert ez az a klub, amelynek játékosaként Cristiano legyőzött titeket a Bajnokok Ligája-döntőjében. Az Aranylabdából pedig már ötöt nyert, Virgil.”

 

Katia arról is írt, hogy Ronaldo a karrierje kevéssé sikeres időszakában is több címet nyert, mint a holland.

„Elképesztő, ugye? Szóval Virgil, nyerjél olyan címeket, amik igazán számítanak, aztán beszélhetünk. Ha tele lesz a kezed olyan trófeákkal, amik tényleg számítanak, akkor talán egy asztalhoz ülhetsz Cristiano Ronaldóval”

– tette hozzá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás