promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pengeélen táncol Solskjaer a Manchester Unitednél?
Borítókép:  OLI SCARFF / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sajtóértesülések szerint a Manchester United meneszti vezetőedzőjét, Ole Gunnar Solskjært, amennyiben vereséget szenved a Tottenhamtől és a Manchester Citytől.

Fimoman szólva sem legjobb idénye a 2019/2020-as a Manchester Unitednek. Az angol klub a Premier League kilencedik helyén áll úgy, hogy tizennégy mérkőzést követően csak négy megnyert találkozóval rendelkezik, s közelebb áll a tizennyolcadik, már kiesőhelyen lévő Southamptonhoz, mint az első Liverpoolhoz. Előbbitől hat, utóbbitól huszonkét pont választja el.

 

A csapat mutatott játéka pedig a játékosállományból kihozható lehetőségeket nem igazán közelíti meg, még akkor is igaz ez az állítás, ha Paul Pogba, a csapat kulcsjátékosa több hete sérült.

A The Sun úgy értesült, hogy a klub meneszti vezetőedzőjét, Ole Gunnar Solskjært, amennyiben ezen a héten vereséget szenved a Tottenhamtől és a Manchester Citytől is. A norvég szakember a kialakult helyzetet a bulvárlap szerint közölte játékosaival is.

 

A nyilvánosság előtt Solskjær más hangnemet ütött meg. Mint mondta: az elmúlt időszakban tapasztalható, a Premier League-ben tapasztalható edzőcserék (Pocchettino távozása a Tottenhamtől, illetve Emery kirúgása az Arsenaltól) nem keltenek benne félelmet. Kiemelte, hogy csak a saját munkájára és mindig a következő mérkőzésre koncentrál, egyúttal hosszútávra tervez a vezetőséggel együtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás