promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csúszott-mászott, de így se tudta megállítani a Kaposvár a Fradit
Borítókép:  fradi.hu
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Ferencváros az OTP Bank Liga 14. fordulójának zárómérkőzésén 3-2-re verte a Kaposvárt.

Túlzás lenne azt állítani, hogy látványos, a futball minden szépségét megmutató labdarúgó-mérkőzést hozott a Kaposvár-Ferenváros. Az OTP Bank Liga 14. fordulójának zárótalálkozója inkább egy könnyed koraesti birkózáshoz hasonlított, amelynél a labda is jelen volt.

Igaz, utóbbi állítás a második félidőre volt hatványozottabban jellemző. S az is az igazsághoz tartozik, hogy a Kaposvár gyakorlatilag azt az egyetlen dolgot tette, amivel növelhette pontszerzési esélyeit:

amint lehetett az ellenfél kapuja elé, annak támadóharmadba juttatta a labdát. Többnyire hosszú felívelést követően.

A mérkőzés meglepetéssel indult, Ádám Martin szerzett vezetést csapatának a 11. percben egy beadás után, de egy perc múlva Isael révén jött is a válasz.

Sőt, az első félidő 31. percében Isael meglőtte csapata és önmaga második gólját.

A szünet után még agresszivebben futballozott a Kaposvár. Repültek, csúsztak-másztak a hazai játékosok, az eredmény pedig egy szép egyenlítő gól Csiki révén. A támadó egy, a levegőből elé eső labdát szelídített meg, majd még mielőtt az leesett volna kapásból a hálóba lőtte.

De, hogy ne örüljenek sokáig a kaposvári szurkolók arról Boli gondoskodott, aki addig tolta balról befele a labdát, amíg ki nem lőtte a hosszúsarkot.

Fontos, 3-2-es győzelmével a Ferencváros a tabella első helyére lépett, egyúttal megtört egy 42 éves „átkot", hiszen pontosan ennyi éve nem nyert Kaposváron.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás