promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szakadó esőben, 99 perces meccset nyert meg a Real Madrid – videó
Borítókép:  Sergio Ramos megköszönte Toni Kroos-nak a gólpasszt. Forrás: AFP/Ander Gillenea
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A La Liga 15. fordulójának második mérkőzését játszotta a Real Madrid a Deportivo Alavés otthonában.

Az első félidő meglehetősen unalmas játékot hozott a Deportivo Alavés – Real Madrid mérkőzésen. A játékosok inkább az szakadó esővel dacoltak, ám még így is a királyi gárda tagja ki tudtak alakítani néhány helyzetet, ám ezek nem vezettek eredményre.

A második félidő jobban indult a Real számára. Az össze-vissza csúszkáló játékos nagy része csak szabálytalansággal tudta megállítani az ellenfelét, egy ilyen után Toni Kroos mértani pontosságú beadása megtalálta Sergio Ramos-t, aki a kapuba fejelt. Egy negyedórával később a vendégek csapatkapitánya a saját tizenhatosán belül lekönyökölte a hazaiak támadóját, jöhetett is a tizenegyes. Hiába magyarázott Ramos, ezt a szabálytalanságot a világ szinte összes pontján befújják – ki is egyenlített az Alavés.

 

Szinte postafordultával jött a válasz: Isco fejesét még bravúrral hárította a Deportivo kapusa, ám a kipattanót Dani Carvajal az üres kapuba továbbította. A hajrában több lehetősége is volt az egyenlítésre a hazaiaknak, ám Alphonse Aréola eszén nem tudtak túljárni. Ezzel a győzelemmel a madridiak vasárnap estig ideiglenes átvették a vezetést a tabellán, ugyanis ekkor rendezik a forduló rangadóját, az Atlético Madrid–FC Barcelona találkozót.

 

A mérkőzés utolsó részének egyik legizgalmasabb jelenete az volt, amikor hosszú perceken keresztül próbálták megjavítani a játékvezető mikrofonját. Az igyekezetet végül siker koronázta, ennek is köszönhető, hogy a bíró az első félidei egy perces hosszabbítást még nyolccal megtoldotta a másodikban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás