Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Hatalmas veszteség” – idén már nem játszhat a Liverpool kulcsembere

„Hatalmas veszteség” – idén már nem játszhat a Liverpool kulcsembere

Sport & Szabadidő

„Hatalmas veszteség” – idén már nem játszhat a Liverpool kulcsembere

Sport & Szabadidő

HZS - 2019.11.29. 18:48

A Liverpool közölte, hogy a csapat játékosa, Fabinho ebben az évben már biztosan nem lép pályára a Napoli elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen elszenvedett sérülése miatt.

A Liverpool középpályájának kulcsjátékosa az a Fabinho, aki a Napoli elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést sérülés miatt kénytelen volt idő előtt befejezni. Ezidáig nem lehetett tudni pontosabbat a brazil állapotáról. Már az eset után közvetlenül, arról beszélt a csapat vezetőedzője, Jürgen Klopp, hogy Fabinho elvesztése súlyos csapás lenne csapata számára. 

Most azonban a klub hivatalosan is közölte, hogy Fabinho bokaszalag-sérülést szenvedett, s biztos, hogy ebben a naptári évben már nem léphet pályára – írja a Goal.com. A Pool közleménye jelzi: Fabinho a csapat edzőközpontjában az orvosi stáb segítségével fogja elkezdeni a rehabilitációt, azért, hogy teljesen egészséges állapotában térhessen vissza.

 

„Hatalmas veszteség”

– kommentálta a hírt a SkySportsnak a korábbi Liverpool-játékos, Harry Kewell. Ugyanakkor a korábbi ausztrál válogatott biztos abban, hogy vannak lehetőségek arra, hogy kitöltség Fabinho helyét.

Borítókép: PAUL ELLIS / AFP

Legolvasottabb hírek