promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Hatalmas veszteség” – idén már nem játszhat a Liverpool kulcsembere
Borítókép:  PAUL ELLIS / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Liverpool közölte, hogy a csapat játékosa, Fabinho ebben az évben már biztosan nem lép pályára a Napoli elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen elszenvedett sérülése miatt.

A Liverpool középpályájának kulcsjátékosa az a Fabinho, aki a Napoli elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést sérülés miatt kénytelen volt idő előtt befejezni. Ezidáig nem lehetett tudni pontosabbat a brazil állapotáról. Már az eset után közvetlenül, arról beszélt a csapat vezetőedzője, Jürgen Klopp, hogy Fabinho elvesztése súlyos csapás lenne csapata számára. 

Most azonban a klub hivatalosan is közölte, hogy Fabinho bokaszalag-sérülést szenvedett, s biztos, hogy ebben a naptári évben már nem léphet pályára – írja a Goal.com. A Pool közleménye jelzi: Fabinho a csapat edzőközpontjában az orvosi stáb segítségével fogja elkezdeni a rehabilitációt, azért, hogy teljesen egészséges állapotában térhessen vissza.

 

„Hatalmas veszteség”

– kommentálta a hírt a SkySportsnak a korábbi Liverpool-játékos, Harry Kewell. Ugyanakkor a korábbi ausztrál válogatott biztos abban, hogy vannak lehetőségek arra, hogy kitöltség Fabinho helyét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás