promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megrongálták Ibrahimovic szobrát Malmöben
Borítókép:  Andreas HILLERGREN / TT NEWS AGENCY / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szurkolók eléggé berágtak Zlatan Ibrahimovicra.

A legtöbb futball fanatikus tudja, hogy Ibrahimovic bizony a szülővárosa focicsapatából, a Malmö FF-ből indult meg a világhírnév felé. Innen jött az Ajax, a Juventus, az Inter, a Barcelona, a többi meg már történelem. Érdekes, hogy a svéd legenda még így is a PSG-ben lépett a legtöbbször pályára, és utána még a Manchester Unitedot is tudta segíteni.

 

A Malmönél nagyon büszkék arra, hogy Zlatan náluk szerezte meg a tudása alapjait. Kapott is ezért egy kis emléket: egy 3 és fél méteres bronzszobrot, ami Malmö stadionja mellett áll.

A 38 éves sztárfocista szobrát egy hónapja adták át, de eddig bírta, mivel a Malmö szurkolói elég keményen megrongálták. Lefújták festékkel, rasszista üzenetet firkáltak elé a járdára, Ibrahimovic pedig kapott a fejére egy zacskót, na meg egy csinos WC-ülőkét a kezére.

A szurkolókat az akasztotta ki, hogy Zlatan 25 százalékos részesedést szerzett a bajnokság harmadik helyezettje, az elég komoly riválisnak számító Hammarby IF labdarúgócsapatánál.

Állítólag az este folyamán a klub ultrái, a Blatteultras tagjai benzinnel lelocsolták és meg is gyújtották a Zlatan gólörömét ábrázoló művet. Most még parázs a hangulat, de egyszer azért csak megbocsájtanak neki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás