promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felejthetetlen élményt szerzett szurkolójának a Liverpool – videó
Borítókép:  PAUL ELLIS / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Liverpool egyik szurkolójának, David Lyons-nak életreszóló élményt szerzett azzal, hogy bevitte őt a kulisszák mögé.

A Liverpool szép napokat él meg a pályán és azon kívül egyaránt. A csapat a Bajnokok Ligája győzelem után jelenleg nyolc pontos előnnyel áll a Premier League élén, miközben építi új edzőközpontját. Az örömöt a klub igyekszik megosztani szurkolóival. Ekképtt tett most David Lyons-szal. Egy férfivel, akinél születési körül időszakban oxigénhiányos állapot alakult ki, így fejlődése kissé eltért az átlagos emberekétől. 

David, akinek egész életét Pool tölti ki, most életre szóló élményben részesült, hiszen egy különleges túra keretében beleshetett szeretett csapata mindennapjaiba. Találkozhatott az együttes vezetőedzőjével, Jürgen Kloppal, miközben Virgil van Dijk kalauzolta őt az edzőközpontban. 

A Liverpool Davidnek erre a szezonra biztosította a vendég mérkőzésre szóló jegyét és az utazással kapcsolatos költségeket. Egyúttal VIP-jegyet kapott a Liverpool karácsonyi mérkőzéseire.

„Ez nem marketing, ez szeretet, ez a Liverpool, mi egy család vagyunk, nem egy futballklub" – írta valaki az akció kapcsán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás