Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Felejthetetlen élményt szerzett szurkolójának a Liverpool – videó

Felejthetetlen élményt szerzett szurkolójának a Liverpool – videó

Sport & Szabadidő

Felejthetetlen élményt szerzett szurkolójának a Liverpool – videó

Sport & Szabadidő

HZS - 2019.11.28. 09:02

A Liverpool egyik szurkolójának, David Lyons-nak életreszóló élményt szerzett azzal, hogy bevitte őt a kulisszák mögé.

A Liverpool szép napokat él meg a pályán és azon kívül egyaránt. A csapat a Bajnokok Ligája győzelem után jelenleg nyolc pontos előnnyel áll a Premier League élén, miközben építi új edzőközpontját. Az örömöt a klub igyekszik megosztani szurkolóival. Ekképtt tett most David Lyons-szal. Egy férfivel, akinél születési körül időszakban oxigénhiányos állapot alakult ki, így fejlődése kissé eltért az átlagos emberekétől. 

David, akinek egész életét Pool tölti ki, most életre szóló élményben részesült, hiszen egy különleges túra keretében beleshetett szeretett csapata mindennapjaiba. Találkozhatott az együttes vezetőedzőjével, Jürgen Kloppal, miközben Virgil van Dijk kalauzolta őt az edzőközpontban. 

A Liverpool Davidnek erre a szezonra biztosította a vendég mérkőzésre szóló jegyét és az utazással kapcsolatos költségeket. Egyúttal VIP-jegyet kapott a Liverpool karácsonyi mérkőzéseire.

„Ez nem marketing, ez szeretet, ez a Liverpool, mi egy család vagyunk, nem egy futballklub" – írta valaki az akció kapcsán.

Borítókép: PAUL ELLIS / AFP

Legolvasottabb hírek