promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szalai Ádám, a futballisten: egy csodameccs előtt éltették a focistát – videó
Borítókép:  Szalai Ádám a Mainz mezében. Forrás: AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bundesliga 13. fordulójának zárómérkőzésén Szalai Ádám előző és jelenlegi csapata találkozott.

Szalai Ádám jelenlegi csapata, a Bundesliga tabellájának alsó fertályán helyet foglaló Mainz edzőt váltott a válogatott szünetben, így nem a legjobb előjelekkel látogatott a középmezőnyben tanyázó Hoffenheim otthonába.

 

A hazai szurkolók nem felejtették el, hogy a vendégcsapat keretében ott van a magyar válogatott középcsatára, és egy kiírással készültek, amit Szalai Ádám Facebook-oldalán, egy „köszönöm”-mel osztott meg. Szabad fordításban a következő sorokat vetették „papírra” a drukkerek:

„Segítetted utunkat a Bajnokok Ligájába,
Egy olyan ember vagy, akivel szívesen találkozunk,
Az érdemeudhez mérten sosem feledünk,
Szalai Ádám futballisten!”

A mérkőzés természetesen nem ezért kerül be a Bundesliga történelmének aranyoldalaira, hanem az eredmény miatt. Az meg még különlegesebbé teszi a találkozót, ahogy kialakult a végeredmény.

Az összecsapás harmadánál vezetést szerzett a Mainz, ám az első félidő vége előtt egy páros lábbal történő becsúszás miatt kiállították a vendégek játékosát. A második félidőben egyáltalán nem látszott, hogy emberhátrányban van Szalai Ádám csapata, hiszen a Mainz még négy (!) góllal terhelte meg az házigazdák hálóját – miközben csak egyet kaptak.

Szalai Ádám végül nem kapott szerepet a találkozón.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás