Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Wales–Magyarország: Marco Rossi elárulta, hogy mire számít

Wales–Magyarország: Marco Rossi elárulta, hogy mire számít

Sport & Szabadidő

Wales–Magyarország: Marco Rossi elárulta, hogy mire számít

Sport & Szabadidő

HZS 12:21

A magyar labdarúgó-válogatott elutazott Cardiffba, ahol Wales elleni játszik majd Eb-selejtező mérkőzést. Ha Marco Rossi csapata nyer, ott lesz a 2020-as Európa-bajnokságon.

A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi és a csapat játékosa, a vélhetően a kezdőcsapatban szerepet kapó Pátkai Máté a reptéren az indulás előtt osztotta meg gondolatait a Wales elleni mérkőzés előtt.

 

A válogatott olasz szövetségi kapitánya elárulta, 

„minden olyan dologra, amelyet befolyásolhatunk, felkészítettük a csapatot. Arra számítunk, hogy a walesiek nagyon agresszíven fognak kezdeni, így kulcsfontosságú, hogy az első 15-20 perce a mérkőzésnek teljesen más legyen, mint az Uruguay elleninek volt”.

 

A MOL Fehérvár FC középpályása, Pátkai Máté a hit fontosságát emelte ki. Szerinte ugyanis ez a kulcs a három pont megszerzéséhez. Egyúttal úgy véli, hogy a walesiek védelmének vannak sebezhető pontjai.

„Rajtuk nagyobb a nyomás, mivel ők játszanak otthon. Őket a második kalapból sorsolták, így tőlük alapelvárás az Eb-kvalifikáció. Ez egyben azt is jelenti, hogy nekünk okosan és türelmesen kell játszanunk ellenük”

– tette hozzá Pátkai.

Borítókép: ROBERT SZANISZLO / NURPHOTO