Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Kész voltam, hogy megöljem Suárezt” – mondta a Liverpool csapatkapitánya

„Kész voltam, hogy megöljem Suárezt” – mondta a Liverpool csapatkapitánya

Sport & Szabadidő

„Kész voltam, hogy megöljem Suárezt” – mondta a Liverpool csapatkapitánya

Sport & Szabadidő

HZS 20:20

A Liverpool jelenlegi csapatkapitánya, Jordan Henderson egy podcast adásban beszélt kezdeti időszakáról aktuális csapatánál. Szót ejtett egyebek között arról, hogy milyen viszonyban volt az akkor ott játszó Luis Suárezzel.

Egy profi labdarúgócsapat életében belecsöppenni, főleg fiatalon nem egyszerű. A körülményekkel, az elvárásokkal és a csapattársakkal is meg kell küzdeni. Ezekről a nehézségekről beszélt a Liverpool csapatkapitánya, Jordan Henderson egy podcast adásban, amit a goal.com szemlézett.

A középpályás 2011 nyarán csatlakozott jelenlegi klubjához, s amikor megérkezett, Luis Suárez már fél éve ott játszott. De mint elárulta, az uruguay-i támadótól segítség helyett inkább dorgálást kapott.

„Nem volt meleg a fogadtatás”

– ahogy fogalmazott Henderson.

 

„Akkoriban, fiatal labdarúgóként volt egy-két dolgot, amit Luis csinált az edzésen, s nekem nem tetszett. Azt éreztette velem, hogy nem vagyok elég jó ahhoz, hogy egy csapatban legyünk a tréningen. Mutogatott nekem a karjaival, mintha azt üzenné: »mit csinálsz?«. Egyúttal azt üzenve, hogy nem kellene itt lennem. Bántott. Háromszor megtette ezt, én pedig majd felrobbantam, kész voltam megölni őt”

– mesélt élményeiről Henderson, aki hozzátette, később azért már jobb kapcsolatot ápolt Suárezzel.

Borítókép: PAUL ELLIS / AFP