promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hiába a káosz, az Arsenal bízik vezetőedzőjében
Borítókép:  MIGUEL RIOPA / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

„Unai a megfelelő ember a munkára” – állt ki az Arsenal vezetősége a csapat edzője mellett. Annak ellenére, hogy az együttes elmúlt tíz mérkőzéséből csak kettőt nyert meg.

Ugyan voltak jobb periódusai az Arsenalnak, amióta Unai Emery lett a csapat vezetőedzője, de összességében sokkal több negatív jelenség figyelhető meg a csapat körül – legyen az akár személyi, akár taktikai döntés. A londoni klub legutóbbi tíz Premier League mérkőzéséből csak kettőt tudott megnyerni, és az Európa-ligában is legutóbb csak egy szerény 1-1-es döntetlenre futotta a Guimares otthonában.

 

Ennek ellenére az Arsenal vezetősége támogatásáról biztosította vezetőedzőjét, Unai Emeryt – TalkSport. A szakmai igazgató, Raul Sanllehi és az ügyvezető igazgató, Vinai Venkatesham is azt mondta:

„Unai a megfelelő ember a munkára.”

Egyúttal jelezték, hogy mindannyian csalódottak az eredmény és teljesítmény miatt, valamint megértik a szurkolók frusztrációját.

„Unai, a játékosok és a teljes stáb nincsenek azon a szinten, amit elvárunk. Fejlődni kell, hogy elérjük az arre a szezonra kitűzött céljainkat”

– tették hozzá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás