Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nulla kaput találó Dortmund-lövés, négy Bayern gól

Nulla kaput találó Dortmund-lövés, négy Bayern gól

Sport & Szabadidő

Nulla kaput találó Dortmund-lövés, négy Bayern gól

Sport & Szabadidő

HZS 20:58

A Bayern München a vártnál könnyebben, hazai pályán 4-0-ra verte a Borussia Dortmundot a Bundesliga rangadóján.

„A Bayern felforgatott védelmének lehetnek gondjai a labdakihozatallal, főleg ha a Favre alatt az utóbbi három meccsen erősebb és magasabb letámadást is úgy gondolja"

– írta még Mészáros Ábel a német futball és a Sport 1 szakértője Facebook-oldalán a Bayern München-Borussia Dormund Bundesliga rangadó előtt.

Nos, ugyan a Dormund az első félidőben alacsonyra tekerte letámadását, de az azért látható volt, a bajor sztárcsapat ideiglenes edzője, Hans-Dieter Flick egy hét alatt nagyot javított csapata kontratámadást megelőző védekezésén, egyúttal a labdakihozatalon. A Borussia Dortmund az első negyvenöt percben küszködött a labdakihozatallal, s , ha el is jutott a Bayern térfelére, a támadóharmadban rendre rossz döntések születtek.

Az első félidőben túl passzív Dormund nem tanult a szünetben a hibájából, így a második félidőben is hasonló volt a játék képe, mint azt megelőzően. A Bayern pedig rendre megtalálta az ellenfele mögötti üres területeket. A vége a vártnál könyebb hazai 4-0-s győzelem.

 

Borítókép: MATTHIAS BALK / DPA / dpa Picture-Alliance