promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nulla kaput találó Dortmund-lövés, négy Bayern gól
Borítókép:  MATTHIAS BALK / DPA / dpa Picture-Alliance
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bayern München a vártnál könnyebben, hazai pályán 4-0-ra verte a Borussia Dortmundot a Bundesliga rangadóján.

„A Bayern felforgatott védelmének lehetnek gondjai a labdakihozatallal, főleg ha a Favre alatt az utóbbi három meccsen erősebb és magasabb letámadást is úgy gondolja"

– írta még Mészáros Ábel a német futball és a Sport 1 szakértője Facebook-oldalán a Bayern München-Borussia Dormund Bundesliga rangadó előtt.

Nos, ugyan a Dormund az első félidőben alacsonyra tekerte letámadását, de az azért látható volt, a bajor sztárcsapat ideiglenes edzője, Hans-Dieter Flick egy hét alatt nagyot javított csapata kontratámadást megelőző védekezésén, egyúttal a labdakihozatalon. A Borussia Dortmund az első negyvenöt percben küszködött a labdakihozatallal, s , ha el is jutott a Bayern térfelére, a támadóharmadban rendre rossz döntések születtek.

[[c]]

Az első félidőben túl passzív Dormund nem tanult a szünetben a hibájából, így a második félidőben is hasonló volt a játék képe, mint azt megelőzően. A Bayern pedig rendre megtalálta az ellenfele mögötti üres területeket. A vége a vártnál könyebb hazai 4-0-s győzelem.

[[v]]

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás