promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt van a magyar válogatott Wales elleni kerete
Borítókép:  ATTILA KISBENEDEK / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar válogatott november 19-én Eb-selejtező mérkőzést játszik Walesben. Ha nyer a csapat, akkor ott lesz a 2020-as Európa-bajnokságon.

A magyar labdarúgó-válogatottnak már csak egy Európa-bajnoki selejtező-mérkőzése maradt. A Marco Rossi által irányított nemzeti együttes november 19-én Wales ellen lép pályára a Cardiff City stadionjában. Korábban már írtunk arról, hogy van egy biztos útja a válogatottnak a 2020-as Eb-re.

 

Most pedig, hogy már csak tizenöt nap van hátra a találkozóig, az olasz szövetségi kapitány keretet hirdetett. Nézzük is, hogy kik azok, akik ott lehetnek Wales ellen a pályán:

kapusok: Dibusz Dénes (Ferencváros), Gulácsi Péter (RB Leipzig), Kovácsik Ádám (Mol Fehérvár FC)
védők: Kádár Tamás (Dinamo Kijev), Lang Ádám (Omonia Nicosia), Bese Barnabás (Le Havre), Lovrencsics Gergő (Ferencváros), Korhut Mihály (Árisz Szaloniki), Nagy Zsolt (Puskás Akadémia), Pávkovics Bence (DVSC), Wili Orbán (RB Leipzig), Baráth Botond (Kansas City)
középpályások: Kalmár Zsolt (FC DAC 1904), Kovács István (Mol Fehérvár FC), Pátkai Máté (Mol Fehérvár FC), Nagy Ádám (Bristol City)
Gazdag Dániel (Budapest Honvéd FC), Szoboszlai Dominik (RB Salzburg), Vida Máté (FC DAC 1904), Holman Dávid (Slovan Bratislava)
támadók: Zsótér Donát (Újpest FC), Szalai Ádám (Mainz), Sallai Roland (Freiburg), Varga Roland (Ferencváros), Dzsudzsák Balázs (Ittihad Kalba), Feczesin Róbert (Újpest FC), Holander Filip (Lugano), Nagy Dominik (Legia Varsó)

Kleinheisler László eltiltása miatt nem szerepel a keretben, míg Sigér Dávidra sérülés miatt nem számíthat Marco Rossi. A szakember elárulta, sérülések és formaingadozások miatt válogatott be a szokottnál több, összesen 28 játékost.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás