promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Real Madrid nem tudta kihasználni a Barcelona botlását – videó
Borítókép:  Vinícius Júnior sem tudott segíteni a Real Madridon. Forrás: AFP/Oscar Del Pozo
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Real Madridnak a Real Betist kellett volna ahhoz legyőznie, hogy a tabella élére ugorjon.

A La Liga 12. fordulójában a Barcelona kikapott a Levante vendégeként, amely megteremtette a lehetőséget a Real Madridnak, hogy átvegye a vezetést a tabellán

 

A korábbi mérkőzés ismeretében (az Atletico Madrid döntetlent játszott a Sevilla vendégeként) nekiesett ellenfelének a királyi gárda. Sorrendben Eden Hazard (a videóbíró les miatt nem adta meg a gólt), Karim Benzema, Toni Kroos és Sergio Ramos is megszerezhette volna a vezetést, ám egyik játékos sem tudott túljáni a Real Betis kapusának az eszén.

A szünet előtt életjelet adott magáról a vendégcsapat: Thibaut Courtois-nak kellett nagy bravúrral védenie Loren Morón lövését. A Betis pedig egyre veszélyesebben játszott.

A második félidő eleje egymásutánban több sevillai lehetőséggel indult, a szurkolót hangot is adtak csalódottságuknak: a lelátó több pontján füttyszó harsant. Zinédine Zidane cserékkel próbálta felrázni csapatát, érkezett Vinícius Júnior és Luka Jovics is, ám nem igazán sikerült felpörgett a támadójátékot.

A hajrában a Betis csatára Nabil Fekir villant, ám a Real Madrid kapusa hárítani tudott. A ráadás perceiben előbb a VAR vétlennek ítélte a vendégcsapat védőjének kezesését, majd Vinícius és Daniel Carvajal sem tudta megszerezni a győzelmet.

A döntetlennek köszönhetően a Barcelona maradt a tabella élén, a Real Madridn csak rosszabb gólkülönbsége miatt szorul a második helyre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás