promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Fontos, hogy legyen álmunk" – Ronaldo üzent a portugál U17-es női válogatottnak
Borítókép:  MATTEO CIAMBELLI / NURPHOTO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Cristiano Ronaldo cipőket és üzenetet küldött hazája női U17-es válogatottjának üzent, annak a csapatnak, amely a 2020-as, korosztályos Eb-selejtező elitkörébe jutott.

A portugál U17-es női válogatott bejutott 2020-as, korosztályos Eb-selejtező elitkörébe. Cristiano Ronaldo pedig levelet írt a csapatnak, ráadásul a levél mellé mindenkinek küldött egy új pár cipőt.

Mint a portugál világsztár írta, abban a reményben küldi a Mercurial Dream névre keresztelt NIKE stoplis cipőket, hogy a csapat eléri álmát.

„Amikor gyerek voltam, volt egyszerű, de őrült álmom. Nem, ez nem olyan álom, mint amilyen alvás közben van, ez olyan, ami egész éjjel ébren tart. A világ legjobb futballistája akartam lenni. Ennek szenteltem az életem, megtettem minden szükségeset azért, hogy valóra váljon. Fontos, hogy legyen álmunk. Még fontosabb, hogy keményen dolgozzunk azért, hogy elérjük. Én beteljesítettem az álmom, s remélem, ti is ezt teszitek. Habozás nélkül tegyétek meg ezt. Ha én meg tudtam csinálni, ti is megtudjátok. Gratulálok az elitkörbe jutáshoz. Koncentráljatok és tartsátok szemeteket a következő győzelmen. Sok sikert és élvezzétek a cipőket"

írta Cristiano Ronaldo.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás