promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Federer pihen egyet, de a Roland Garroson elindul
Borítókép:  HECTOR RETAMAL / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A svájci teniszező most nem akar egy darabig játszani.

Érdekes kijelentést tett Roger Federer, aki most egy hosszabb pihenőre szeretne vonulni. A CNN-nek azt mondta, hogy a Roland Garroson elindul, azonban előtte nem nagyon akar pályára lépni. A 20-szoros Grand Slam-bajnok szeretne feltöltődni, és a családjával lenni.

Ez érthető, csak 38 éves már, inkább az a fura és titokzatos a kijelentésében, hogy nem nagyon akar pályára lépni. Akkor most kihagyja az Australian Open-t? Pedig az menni szokott neki, 2018-ban ott nyerte meg a 20-ik Grand Slam-trófeáját, na meg csak az év első GS-tornájáról beszélünk. Nehéz még megmondani mit jelent ez a „nem nagyon akarok pályára lépni dolog”.

Ráadásul Federer pont a salakszezont mondta biztosra, amit 2016-ban és 2018-ban is kihagyott. Igazából ez a borítás fekszik neki a legkevésbé. Roland Garros győzelemből például csak egy van neki, ugyanúgy, mint Djokovicnak. Érdekes, hogy a spanyol Nadalnak meg ez a borítás megy nagyon.

Federer Párizs után játszana Halléban, Wimbledonban, a tokiói olimpián és a US Openen, valamint ha minden jól megy, akkor előtte Cincinnatiben is.

Ettől függetlenül remélem lesz kedve elindulni az Australian Openen, nem lenne igazi nélküle.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás