promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A United-játékos hét hónapja nem adott pontos indítást
Borítókép:  PAUL ELLIS / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Manchester United játékosa, Fred az idei szezonban minden sorozatot figyelembe véve 7 mérkőzésen lépett pályára. Vele kapcsolatban a Mirror vette észre, hogy április óta nem volt pontos indítása.

A Manchester United még 2018 júliusában vette meg a Shaktar Donyecktől a brazil középpályást, Fredet. A játékos nem alapember Ole Gunnar Solskjaernál, az idei szezonban minden sorozatot figyelembe véve hét mérkőzésen lépett pályára. A csapat legutóbbi, a Newcastle ellen 1-0-ra végződő Premier League-találkozón azonban a sok sérült miatt kezdőként kapott szerepet, így őt is érte kritika teljesítménye miatt – írja a Sportbible.

Bár, ha abból indulunk ki, hogy milyen pontossággal passzol, nem kell szégyenkeznie. A Whoscored adatai szerint jobb százalékkal passzol (86,5 százalék), mint a Manchester City játékosa, Kevin de Bruyne (84 százalék). Érdemes azért hozzátenni, hogy a Premier League idei szezonjában összesen 148 percet töltött a pályán, ebből 90-et a legutóbb, a Newcastle ellen, illetve átadásainak jelentős része oldalra és hátra történik.

S, ha már passzok iránya. A Mirror szúrta ki, hogy Fred legutóbb ez év áprilisában, a Barcelona elleni BL-mérkőzésen adott pontos indítást. Akkor Marcus Rashfordot találta meg. Azóta ilyen jellegű, sikeres átadás nem fűződik a nevéhez.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás