promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
10-0: Kolumbia vár a magyar minifutball-válogatottra a világbajnokságon
Borítókép:  Minifutball Szövetség Facebook-oldala.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csoportelsőként jutott a legjobb 16 közé a magyar minifutball-válogatott az Ausztráliában zajló világbajnokságon.

A harmadik fordulóban Afganisztán válogatottja várt az addig kettőből kettőt nyerő magyar minifutball-válogatottra. Látva az erőviszonyokat csak az volt a kérdés, hogy mennyivel sikerül megterhelni az ellenfél hálóját. Az első két fordulóban Anglia és Szaúd-Arábia legjobbjai is meghajoltak fiaink előtt. A B-csoportban annyi érdekesség történt korábban, hogy az afgánok a nyitókörben 1-0-ra megverték Angliát, utána azonban 9-1-re kikaptak a szaúdiaktól.

Nagy Lajos szövetségi kapitány játékosai nem bíztak semmi sem a véletlenre, mire a találkozó negyedéhez értek már négy góllal terhelték meg az ellenfelet. A magyar válogatott dicséretére legyen mondva végig komolyan vette a mérkőzést: még hat gólt rúgott, és egyet sem kapott, így 10-0-ra nyerte a csoportkör utolsó mérkőzését.

A válogatott ezzel megőrizte hibátlan mérlegét, és várta a házigazda Ausztrália–Kolumbia találkozó végeredményét. Az már előre tudható volt, hogyha az auszik nem kapnak ki, akkor biztos, hogy a dél-amerikai válogatott lesz a legjobb 16 között a mieink ellenfele. A házigazdák nem bíztak semmit sem a véletlenre, és 4-1-re elpáholták ellenfelüket.

Ha a szervezők nem változtatnak a menetrenden, akkor kedden, azaz október 8-án játssza következő mérkőzését a magyar minifutball-válogatott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás