promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Liverpool érdeklődik Szoboszlai Dominik iránt
Borítókép:  FOTOSTAND / WASSMUTH / FOTOSTAND / DPA PICTURE-ALLIANCE
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominikot közelről figyeli több csapat, egyebek között a Liverpool. Jürgen Klopp a magyar játékoson tartja a szemét.

A Liverpool hazai pályán 4-3-ra győzte le a Szoboszlai Dominikkal felálló RB Salzburg együttesét. Az osztrák csapat 3-0-s hátrányból állt fel, s egyenlített, a mérkőzés eldöntő találat végül hazai oldalon esett, Mohamed Salah jóvoltából.

A találkozó után a magyar játékos arról beszélt az M4 Sportnak, hogy büszke, mert 0-3-ról egyenlíteni tudtak, de úgy érzik, hogy 3-3 után több volt a mérkőzésben

„A legnagyobb baj, hogy az első húsz-harminc percben nem úgy álltunk hozzá, ahogyan azt a mérkőzés előtt megbeszéltük. Nagy élmény volt itt játszani ötvenezer ember előtt. Igaz, nem velünk voltak, de ez nem nagyon érdekelt senkit. Olyan energiát adott, hogy semmi sem számított.”

Szoboszlai hozzátette, szórakoztató mérkőzést játszottak, de ő még életében nem futott ennyit.

A mérkőzést több játékosmegfigyelő is a helyszínen követte, akiket Szoboszlai, Haaland, Mino Mina és Hwang Hee-cha is lenyűgözött. Az olasz portál, a Calciomercato jelzi, a Liverpool érdeklődik a magyar középpályás iránt. Klopp tehát Szoboszlain tartja a szemét, igaz, kérdéses, kinek a helyére érkezne Liverpoolba a játékos.

A Calciomercato megjegyzi, hogy az Inter, a Juventus és az Arsenal is fontolgatja a labdarúgó szerződtetését.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás