Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Feczesin újra a válogatottban – itt a keret a horvátok és az azeriek ellen!

Feczesin újra a válogatottban – itt a keret a horvátok és az azeriek ellen!

Sport & Szabadidő

Feczesin újra a válogatottban – itt a keret a horvátok és az azeriek ellen!

Sport & Szabadidő

TK 15:55

Az október 10-i, Horvátország elleni spliti és az október 13-i, Azerbajdzsán elleni hazai Eb-selejtezőre készülő A-válogatott keretbe ezúttal is 26 labdarúgó kapott meghívást Marco Rossitól – olvasható a Magyar Labdarúgó Szövetség honlapján.

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya meghívót küldött az Újpest castárának, Feczesin Róbertnek, aki ebben a szezonban játszott három bajnoki mérkőzésén négy gólt szerzett. Emellette a Zalaegerszegi TE-ben csapatában, kölcsönben szereplő Tamás Krisztiánra is számít az olasz szakember.

A legutóbbi válogatott mérkőzés óta nem lépett pályára kklubcsapatában Nagy Ádám, ennek ellenére Marco Rossi őt is meghívta a keretbe – írja az MLSZ sajtóosztálya.

Gazdag Dániel Montenegró ellen mutatkozhatott be a válogatottban, ám most sérült, így ő kimaradt, ahogy Kalmár Zsolt is, akit nemrég megműtöttek.

„Tudjuk, hogy óriási esélyt szalasztottunk el a Szlovákia elleni mérkőzésen, annak ellenére, hogy a fiúk mindent megtettek a sikerért. Ma, már hideg fejjel is, azt mondom, hogy nagyon elpártolt tőlünk a szerencse a legutóbbi mérkőzésünkön. Most tehát két rendkívül nehéz mérkőzés áll előttünk, melyek jelentősége még nagyobb, mint eddig volt. Van még esélyünk a kijutásra, de ez nagyon nagyban függ ennek a két mérkőzésnek az eredményétől – különös tekintettel a második találkozóra. Azerbajdzsán ellen mindenképpen nyernünk kell, míg Horvátország ellen papíron lehetetlennek tűnik a győzelem, de ennek ellenére mindenképp megpróbálunk bravúrt elérni. Azért döntöttem Tamás Krisztián meghívása mellett, mert volt már tavaly kerettag, de az előző szezonban a Vidiben nem játszott sokat, az utóbbi időben viszont a ZTE-ben rendszeresen játszik és csapata egyik legjobbja minden alkalommal. Feczesin Róbertet természetesen régóta ismerem és mindig is kedveltem a játékát. Igazi csapatjátékos, aki a csapatért dolgozik a pályán, nagyon jól fedezi a labdát és rendkívül technikás is, így nagy segítségére lehet a válogatottnak, ha Szalai Ádámmal valami történne vagy fáradt lenne. Tudom, hogy Róbert nem fiatal játékos, de nagyszerű formában van, és sokat segíthet nekünk”

– mondta Marco Rossi.

A kerettagok október 6-án, vasárnap este találkoznak Telkiben, majd október 9-én, szerdán utazik a csapat Splitbe, a Horvátország elleni mérkőzés helyszínére.

Borítókép: Marco Rossi. Forrás: mlsz.hu

A válogatott kerete:
kapusok: Dibusz Dénes (Ferencvárosi TC), Gulácsi Péter (RB Leipzig), Kovácsik Ádám (Mol Fehérvár FC)
védők: Baráth Botond (Sporting Kansas KC), Bese Barnabás (Le Havre), Kádár Tamás (Dinamo Kijev), Korhut Mihály (Árisz Szaloniki), Lang Ádám (Omonia Nicosia), Lovrencsics Gergő (Ferencvárosi TC), Tamás Krisztián (Zalaegerszegi TE), Willi Orbán (RB Leipzig)
középpályások: Holman Dávid (Slovan Bratislava), Kleinheisler László (NK Osijek), Kovács István (Mol Fehérvár FC), Nagy Ádám (Bristol City FC), Pátkai Máté (Mol Fehérvár FC), Sigér Dávid (Ferencvárosi TC), Szoboszlai Dominik (RB Salzburg)
támadók: Dzsudzsák Balázs (al-Ittihad), Feczesin Róbert (Újpest FC), Holender Filip (FC Lugano), Nagy Dominik (Legia Varsó), Németh Krisztián (Sporting Kansas), Sallai Roland (SC Freiburg), Szalai Ádám (Mainz), Varga Roland (Ferencvárosi TC)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria