promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Feczesin újra a válogatottban – itt a keret a horvátok és az azeriek ellen!
Borítókép:  Marco Rossi. Forrás: mlsz.hu
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az október 10-i, Horvátország elleni spliti és az október 13-i, Azerbajdzsán elleni hazai Eb-selejtezőre készülő A-válogatott keretbe ezúttal is 26 labdarúgó kapott meghívást Marco Rossitól – olvasható a Magyar Labdarúgó Szövetség honlapján.

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya meghívót küldött az Újpest castárának, Feczesin Róbertnek, aki ebben a szezonban játszott három bajnoki mérkőzésén négy gólt szerzett. Emellette a Zalaegerszegi TE-ben csapatában, kölcsönben szereplő Tamás Krisztiánra is számít az olasz szakember.

A legutóbbi válogatott mérkőzés óta nem lépett pályára kklubcsapatában Nagy Ádám, ennek ellenére Marco Rossi őt is meghívta a keretbe – írja az MLSZ sajtóosztálya.

Gazdag Dániel Montenegró ellen mutatkozhatott be a válogatottban, ám most sérült, így ő kimaradt, ahogy Kalmár Zsolt is, akit nemrég megműtöttek.

„Tudjuk, hogy óriási esélyt szalasztottunk el a Szlovákia elleni mérkőzésen, annak ellenére, hogy a fiúk mindent megtettek a sikerért. Ma, már hideg fejjel is, azt mondom, hogy nagyon elpártolt tőlünk a szerencse a legutóbbi mérkőzésünkön. Most tehát két rendkívül nehéz mérkőzés áll előttünk, melyek jelentősége még nagyobb, mint eddig volt. Van még esélyünk a kijutásra, de ez nagyon nagyban függ ennek a két mérkőzésnek az eredményétől – különös tekintettel a második találkozóra. Azerbajdzsán ellen mindenképpen nyernünk kell, míg Horvátország ellen papíron lehetetlennek tűnik a győzelem, de ennek ellenére mindenképp megpróbálunk bravúrt elérni. Azért döntöttem Tamás Krisztián meghívása mellett, mert volt már tavaly kerettag, de az előző szezonban a Vidiben nem játszott sokat, az utóbbi időben viszont a ZTE-ben rendszeresen játszik és csapata egyik legjobbja minden alkalommal. Feczesin Róbertet természetesen régóta ismerem és mindig is kedveltem a játékát. Igazi csapatjátékos, aki a csapatért dolgozik a pályán, nagyon jól fedezi a labdát és rendkívül technikás is, így nagy segítségére lehet a válogatottnak, ha Szalai Ádámmal valami történne vagy fáradt lenne. Tudom, hogy Róbert nem fiatal játékos, de nagyszerű formában van, és sokat segíthet nekünk”

– mondta Marco Rossi.

A kerettagok október 6-án, vasárnap este találkoznak Telkiben, majd október 9-én, szerdán utazik a csapat Splitbe, a Horvátország elleni mérkőzés helyszínére.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás